Un șofer a parcat neregulamentar sub rețeaua de contact și a blocat troleibuzele liniei 62 pe Bd. Iuliu Maniu, anunță STB | UPDATE

10 apr. 2024
1932 afișări
Un șofer a parcat neregulamentar sub rețeaua de contact și a blocat troleibuzele liniei 62 pe Bd. Iuliu Maniu, anunță STB | UPDATE
Un șofer a parcat neregulamentar sub rețeaua de contact și a blocat troleibuzele liniei 62 pe Bd. Iuliu Maniu, anunță STB | Sursă foto: Societatea de Transport București - STB SA/ Facebook

STB a anunțat că linia 62 este blocată pe Bulevardul Iuliu Maniu, la stația Valea Lungă. Un șofer și-a parcat mașina neregulamentar sub rețeaua de contact, motiv pentru care linia respectivă este blocată.

UPDATE, ora 13:30: STB a anunțat că linia 62 funcționează normal pe Bd. Iuliu Maniu. Blocarea a durat 10 minute:

Linia 62 funcționeaza normal pe Bd. Iuliu Maniu. Blocare timp de 10 min. (13:00-13:10).

Linia 62, blocată pe sensul spre Grup Școlar Auto

Societatea de Transport București (STB) i-a informat pe călători, prin intermediul paginii de Rețeaua X (fost Twitter), că linia 62 este blocată pe Bd. Iuliu Maniu, la stația Valea Lungă, pe sensul de circulație către Grup Școlar Auto.

O mașină a fost parcată neregulamentar sub rețeaua de contact a troleibuzelor, fapt care a dus la blocarea liniei 62.

Linia 62 – blocată pe Bd. Iuliu Maniu, la stația Valea Lungă, pe sensul spre Grup Școlar Auto, din cauza unui autoturism parcat sub rețeaua de contact”, a transmis STB.

Mai multe linii STB au fost blocate în cursul zilei de azi

În cursul zilei de azi, mai multe linii STB au fost blocate din diferite motive: fie s-au produs accidente rutiere, fie au apărut deficiențe la liniile de tramvai.

La ora 08:08, Societatea a anunțat că liniile 5, 16 și 36 sunt blocate pe Str. Maica Domnului, până în stația Reînvierii, pe sensul de circulație către Str. Lizeanu. Motivul blocării a fost o deficiență la șinele de tramvai:

Liniile 5, 16 si 36 – blocate pe Str. Maica Domnului, până în stația Reînvierii, pe sensul spre Str. Lizeanu. Cauza: deficiențe linie.

După aproximativ 40 de minute, tramvaiele celor trei linii au funcționat normal în zona respectivă.

Ulterior, la ora 10:35, STB a anunțat că linia 47 funcționează deviat, la Gara Basarab. Atunci, motivul devierii a fost un accident rutier produs pe Calea 13 Septembrie, după intersecția cu Șoseaua Progresului, pe sensul de circulație către Ghencea:

Linia 47 funțtionează deviat, la Gara Basarab. Cauza: eveniment de circulație terți, produs pe Calea 13 Septembrie, după intersecția cu Șos. Progresului, pe sensul spre Ghencea.

Blocarea a durat 35 de minute.

Te-ar putea interesa și:

Cookies