Un șofer a intrat cu mașina în gardul Palatului Parlamentului din București. Nu au existat victime în urma accidentului

27 mart. 2023
249 afișări
Un șofer a intrat cu mașina în gardul Palatului Parlamentului din București. Nu au existat victime în urma accidentului
Un șofer a intrat cu mașina în gardul Palatului Parlamentului din București. Nu au existat victime în urma accidentului | Sursă foto: Captură Știrile ProTv/ Info trafic București și Ilfov

Noapte trecută un șofer a intrat cu mașina în gardul Palatului Parlamentului. Accidentul a avut loc pe partea cu Piața Constituției.

Un tânăr a intrat cu mașina în gardul Palatului Parlamentului

Un tânăr șofer, în vârstă de 20 de ani, a intrat noapte trecută cu mașina în gardul Palatului Parlamentului, transmite publicația Știrileprotv.ro. Accidentul a avut loc în jurul orei 21:00 după ce conducătorul vehiculului a virat pe Bulevardul Libertății din Capitală.

Din imagini, se poate observa că impactul a fost unul puternic. Din fericire, în urma accidentului rutier din centrul orașului nu au existat victime.

La fața locului s-au deplasat atât echipaje ale poliției rutiere, cât și jandarmeria, ambulanța și o platformă pentru a ridica vehiculul.

Șoferul a fost testat cu etilotestul

Odată ajunși la fața locului, agenții de poliție prezenți l-au testat ce șoferul care a intrat cu mașina în gard cu aparatul etilotest. În urma acestui test, s-a constatat că șoferul vehiculului nu consumase nici băuturi alcoolice, nici alte substanțe interzise.

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere București, Claudiu Costea, a declarat următoarele:

Când a efectuat virajul la stânga pe bulevardul Libertății, șoferul ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu gardul Palatului Parlamentului.

Tânărul de 20 de ani a fost condus mai apoi la Biroul de Accidente Ușoare pentru a depune declarații. Agenții de poliție vor efectua cercetări în această cauză pentru a stabili exact care au fost condițiile în care a avut loc accidentul de duminică seară.

Cookies