Un şofer a încercat să jefuiască o angajată de la o benzinărie şi să dea cu maşina peste ea

de:
16 sept. 2019
0 Afișari
Un şofer a încercat să jefuiască o angajată de la o benzinărie şi să dea cu maşina peste ea

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a dispus duminică dimineaţa reţinerea unui bărbat de 42 de ani, din Bucureşti, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la omor calificat, tâlhărie şi distrugere.

„Cercetările au fost preluate, împreună cu Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, după ce, sâmbătă, în jurul orei 22,30, Secţia 11 Poliţie a fost sesizată prin apel 112 că la o benzinărie, de pe raza sa de competenţă, un bărbat, după ce a alimentat, ar fi refuzat să plătească, ba mai mult a cerut, sub ameninţare, ca angajata să-i remită o sumă de bani. Aceasta a fugit în căutare de ajutor, încercând să se adăpostească în interiorul unei spălătorii auto aflate în apropiere. Bărbatul a urmărit-o, cu maşina, ar fi încercat să o lovească, după care ar fi accelerat şi s-a îndreptat spre un grup de persoane care stăteau la o masă, în faţa spălătorie. Acestea au reuşit să se ferească, bărbatul lovind o masă şi rupând o conductă de alimentare cu gaze, după care a fugit”, susţin poliţiştii.

La faţa locului au ajuns de urgenţă echipaje ale Secţiei 11, care au demarat verificările. De asemenea, a fost sesizat Serviciul Omoruri şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti care au preluat cercetările.

În urmă activităţilor desfăşurate, bărbatul a fost identificat, fiind depistat pe raza judeţului Călăraşi, pe autostradă, fiind adus pentru audieri la Poliţia Capitalei.

Procurorul criminalist a dispus reţinerea sa, urmând să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Cookies