Un șofer a blocat un trotuar din București și o bătrânică i-a atras atenția. Nervos, s-a luat de ea: „Dar ce ești doamnă, polițist?”

05 iun. 2023
1040 afișări
Un șofer a blocat un trotuar din București și o bătrânică i-a atras atenția. Nervos, s-a luat de ea: „Dar ce ești doamnă, polițist?”
Un șofer a blocat un trotuar din București și o bătrânică i-a atras atenția. Nervos, s-a luat de ea: „Dar ce ești doamnă, polițist?”. Sursa foto: Facebook/ Ai parcat ca un bou București

Un șofer din Capitală și-a parcat mașina pe trotuar, după care s-a luat de o bătrânică care i-a atras atenția.

„A răspuns la fel cum a parcat”

Un șofer a fost surprins parcându-și mașina neregulamentar, pe un trotuar din București. O bătrânică a văzut felul în care a parcat acesta și i-a atras atenția, spunându-i: „Domnule, dar bine ai mai parcat”. Ulterior, șoferul i-a răspuns femeii, luându-se de ea: „Vezi-ți de treaba ta, ești șofer sau polițist cumva?”.

Un trecător a surprins atât momentul parcării pe trotuar, cât și conversația celor doi. Acesta și-a scos telefonul, a fotografiat mașina, după care a povestit conversația pe pagina de Facebook „Ai parcat ca un bou București”.

Un Mare 🐄 care a parcat exemplar…
– O bătrânică îi spune: „Domnle, da bine ai mai parcat!”
🐄 răspunde: „Vezi-ți de treaba ta, ce ești șofer sau de la Poliție cumva?”
Dacă prostia ar durea…” a scris E. B.
Mai mulți bucureșteni au fost deranjați de comportamentul șoferului respectiv și au adăugat commentarii la postare. Unii l-au întrebat pe trecător dacă a fost sesizată poliția, alții l-au ironizat pe șofer și parcarea acestuia.
Câteva dintre comentarii
  • „Păi el de unde să știe cum arată un șofer?” – A. R.
  • „A răspuns la fel cum a parcat.” – V. N.
  • „Dar ce așteptări aveați de la o persoană care lasă mașina așa?” – M. C. I.
  • „Presupun că nu ați sesizat poliția locală sau brigada rutieră, nu? Cum vreti ca acel c#@ti* să nu mai facă asta dacă treceți indiferenți?” – E. B.

Ce amendă riscă să primească șoferii care parchează pe trotuar

Legea interzice parcarea autovehiculelor pe trotuar. Șoferii pot primi amenzi destul de mari dacă își parchează mașinile neregulamentar prin București.

Potrivit legislației, parcarea autovehiculului pe trotuar se încadrează în clasa a IV-a de amendă.

Dacă vor ignora solicitările poliției, indiferent dacă vorbim despre cea locală sau cea rutieră, proprietarii mașinilor vor putea primi amenzi din clasa a patra de sancțiuni, adică între nouă și 20 de puncte-amendă.

Ținând cont de faptul că punctul-amendă are valoarea de 145 de lei, sancțiunile vor putea ajunge la sume cuprinse între 1.305 și 2.900 de lei.

Te-ar putea interesa și:

Cookies