Un smochin a fost furat din Sectorul 2 al Capitalei. Între timp, a apărut un anunț amenințător pe ușa scării de bloc: „Pune smochinul la loc sau chemăm poliția”

05 iun. 2023
490 Afișari
Un smochin a fost furat din Sectorul 2 al Capitalei. Între timp, a apărut un anunț amenințător pe ușa scării de bloc: „Pune smochinul la loc sau chemăm poliția”
Un smochin a fost furat din Sectorul 2 al Capitalei. Între timp, a apărut un anunț amenințător pe ușa scării de bloc: „Pune smochinul la loc sau chemăm poliția”. Imagine simbol: Unsplash

Un furt misterios s-a întâmplat în Sectorul 2 al Capitalei. Cineva a furat smochinul din grădina unui bloc. Identitatea i s-a aflat, acum ce opțiuni are?

„Duc filmarea la poliție”

În Sectorul 2 al Capitalei există un „hoț” de smochini, care a furat din grădina unui bloc. Locatarii blocului au aflat cine este acesta cu ajutorul camerelor de supraveghere.

Bucureștenii i-au dat două variante celui care a furat smochinul: ori îl plantează la loc, ori va fi chemată poliția.

Un trecător a observat mesajul lipit pe ușa blocului și i s-a părut amuzant. A făcut o poză pe care, ulterior, a postat-o pe pagina de Facebook „Scară, frumos”, alături de descrierea:

Prima dată încercăm cu frumosul, după șantaj.” – V. C.

Pe pagina „Scară, frumos” se postează adesea imagini neobișnuite din scările de bloc din București sau alte orașe, precum și din grădini sau de pe stradă.

Mesajul lipit pe ușa scării de bloc este scris cu litere mari de tipar și sună cam așa:

PLANTAȚI LA LOC SMOCHINUL FURAT DIN GRĂDINA BLOCULUI, ALTFEL DUC FILMAREA DE PE CAMERĂ LA POLIȚIE” 

Mesajul de pe geamul unei uși de bloc
Mesajul de pe geamul unei uși de bloc. Sursa foto: Facebook/ Scară, frumos

Identitatea celui care a scris mesajul nu este cunoscută, însă identitatea celui care a luat smochinul a fost surprinsă cu ajutorul camerelor de supraveghere.

Acum, cel care a luat smochinul trebuie să se gândească ce va face cu el: îl va aduce și îl va planta la loc sau va avea de-a face cu poliția?

Postarea de pe Facebook a strâns zeci de reacții din partea internauților. Aceștia s-au amuzat pe seama smochinului furat și a mesajului de pe ușă.

Un internaut a spus că ar trebui făcut un film după povestea smochinului. În rolul principal ar fi smochinul, iar în rolul secundar ar fi infractorul. În plus, actorii ar merita chiar și un covor roșu:

În rolul principal: smochinul, în rolul secundar: infractorul. Covorul roșu, va rog!
Frumos.” a scris G. T.
Te-ar putea interesa și:
Cookies