Un nou mall în Bucureşti

de:
16 feb. 2011
0 Afișari
Un nou mall în Bucureşti

Din această sumă, până acum s-au investit circa 110 mil. euro de către grupul de investiţii Caelum Development, potrivit Corinei Cherecheş, reprezentant PR al companiei. „Această sumă a fost investită în achiziţia terenului, proiectare şi studii”, a precizat Cherecheş. Potrivit acesteia, mai sunt necesare 140 mil. euro pentru finalizarea proiectului. Din aceştia, 127 vor fi luate de consorţiul bancar cu care se poartă negocieri în prezent, format din trei bănci, din care una românească şi cealalte două europene.

Restul de 13 mil. euro vor fi capitalul adus de către acţionari, a mai arătat PR Manager-ul companiei. Caelum Development a intrat pe piaţa românească în 2006, achiziţionând un teren de circa 8,2 hectare în apropierea Parcului Titan din sectorul 3. În 2009, Grupul a obţinut permisiunea de a construi un centru comercial şi recreativ cu cinci etaje şi o suprafaţă de 110.000 mp închiriabili, iar de atunci s-a lucrat la refacerea conceptului şi pre-închirierea centrului, cu scopul a obţine o investiţie durabilă care va satisface nevoile comercianţilor şi viitorilor clienţi.

Noul proiect va fi construit în două etape şi va include pe cele trei niveluri principale un spaţiu total de 79.000 de mp închiriabili pentru activităţi comerciale şi recreative. Proiectul Parklake Plaza este situat in sectorul 3, într-una din zonele Capitalei cu cea mai densă populaţie si va beneficia de o zonă primară de captare de peste 450.000 de locuitori ajungând la o zonă totala de aproape 1,5 milioane de locuitori.

Cookies