Un scuter a fost lăsat, fără antifurt și nesupravegheat, într-un suport pentru biciclete din București. Un bărbat l-a observat rapid și a transmis locația: „Ne-a dat un pont”

01 aug. 2023
14994 afișări
Un scuter a fost lăsat, fără antifurt și nesupravegheat, într-un suport pentru biciclete din București. Un bărbat l-a observat rapid și a transmis locația: „Ne-a dat un pont”
Un scuter a fost lăsat, fără antifurt și nesupravegheat, într-un suport pentru biciclete din București. Un bărbat l-a observat rapid și a transmis locația: „Ne-a dat un pont”. Sursa foto: Facebook/ Ai parcat ca un bou București

Un bucureștean și-a parcat scuterul pe un suport destinat bicicletelor și, mai mult decât atât, a uitat să îi pună sistemul antifurt. Un trecător s-a dus și a pozat vehiculul, după care i-a anunțat pe internauți că acesta este neprotejat.

„Ăsta e un pont?”

Un șofer și-a lăsat scuterul parcat pe un loc pentru biciclete, lângă un supermarket din Sectorul 3. Însă, acesta a omis să îi pună un sistem antifurt vehiculului, iar un bucureștean a observat rapid acest lucru.

Bărbatul a trecut prin zona respectivă și a observat că scuterul nu are niciun fel de sistem atașat care să împiedice furtul, așa că, ce s-a gândit? A scos telefonul, a făcut o poză și a postat-o pe Facebook, unde a dat locația exactă în care se afla vehiculul.

Un șofer și-a parcat scuterul într-un suport pentru biciclete
Un șofer și-a parcat scuterul într-un suport pentru biciclete. Sursa foto: Facebook/ Ai parcat ca un bou București

Postarea a fost publicată pe pagina de Facebook „Ai parcat ca un bou București”.

Nu se știe cui a vrut bărbatul să atragă atenția: șoferului sau internauților. Cert este că postarea a fost văzută de peste 20 de persoane. Unele dintre ele au ironizat faptul că scuterul a fost parcat pe un loc pentru biciclete, alții l-au întrebat pe bărbat dacă a vrut să le dea un pont.

Câteva dintre comentarii

  • „Dar ce ai cu el? Așa poate crede el, că tot două roți are.” – F. I.
  • „Ăsta e pont?” – I. D.
  • „Dar, nu te-ai gândit că poate nu-i mai trebuie și de asta nu este încuiat?” – I. C. D.
  • „Ăla e suport de biciclete.” – C. S.

Te-ar putea interesa și:

Cookies