Un sac de bani a fost furat dintr-o mașină a Poștei Române, lângă București. În sac erau aproape 300.000 lei, suspect e un angajat al Poștei

01 nov. 2022
1302 Afișari
Un sac de bani a fost furat dintr-o mașină a Poștei Române, lângă București. În sac erau aproape 300.000 lei, suspect e un angajat al Poștei
Un sac de bani a fost furat dintr-o mașină a Poștei Române, lângă București. În sac erau aproape 300.000 lei, suspect e un angajat al Poștei / Sursă foto: Facebook-Compania Naţională Poşta Română

Un sac de bani, în care se afla suma de 278.000 de lei, a fost furat dintr-o mașină a Poștei Române. Totul s-a întâmplat în Chiajna, lângă București, iar cel care este suspectat că a furat banii este chiar un angajat al companiei.

Un sac de bani a fost furat dintr-o mașină a Poștei Române

Marți, 1 noiembrie 2022, polițiștii din Ilfov au fost alertați în ceea ce privește un jaf. O sumă importantă de bani a fost furată dintr-o autoutilitară a Poștei Române, conform Antena 3.

Un angajat din cadrul poștei (șofer transport valori) a anunțat că aproximativ 60 de mii de euro au dispărut din interiorul autoutilitarei care transporta valori monetare. Jaful a avut loc în jurul orei 11:40 în timp ce mașina era oprită pe strada Eroului din Chiajna, județul Ilfov.

Banii care au fost furați se aflau într-un sac, iar apelul la 112 a fost efectuat de un reprezentat al Poștei Române.

A fost deschis un dosar penal

Cel care a informat că banii au fost furați a transmis că aceștia au fost sustrași de către însoțitorul său, angajat și el în cadrul Poștei Române. La fața locului s-au deplasat polițiștii din Chiajna pentru a începe verificările în această cauză.

În urma cercetărilor ce au fost efectuate la locul jafului, sesizarea făcută de angajat a fost confirmată. Astfel, polițiștii au stabilit că suspect în cazul furtului este un bărbat în vârstă de 30 de ani, angajat al Poștei Române.

Acum, polițiștii fac cercetări pentru a depista persoana bănuită de comiterea infracțiunii. Pe numele acestuia a fost deja întocmit un dosar de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, după cum a transmis poliția.

Cookies