Un român care lucrează în Anglia, ÎNJURAT de un deputat PSD

de:
13 dec. 2015
0 Afișari
Un român care lucrează în Anglia, ÎNJURAT de un deputat PSD

Parlamentarul l-a înjurat pe românul plecat la muncă în Anglia pentru că acesta i-a scris „Penalule!” pe pagina personală de Facebook. După ce l-a făcut prost, în comentariile publice, parlamentarul l-a contactat pe cel care l-a enervat pe privat şi acolo şi-a descărcat nervii.

Disputa verbală a început în 9 decembrie. Deputatul PSD a pus pe internet un material despre tramvaiele si autobuzele din Craiova, care vor fi dotate cu internet wireless. Comentariile au început să curgă, iar Claudiu Manda s-a implicat în discuţii.

Sorin Iovu, cel care l-a enervat pe Claudiu Manda lucrează ca şofer de camion în Anglia. Deputatul a continuat discuţia cu interlocutorul său, pe privat, acolo unde n-a mai ţinut cont nici de decenţă, nici de funcţia politică pe care o are şi s-a dezlănţuit cu înjurături, scrie Realitatea.net.

Parlamentarul PSD a avut o asemenea reacţie la adresa românului care lucrează în Anglia asta deşi social democraţii au adoptat recent o serie de criterii de conduită şi integritate. Unul dintre ele prevede că nu pot candida din partea PSD persoanele care, cităm, au manifestat un comportament injurios, agresiv sau neadecvat faţă de cetăţeni. Liberalii din Dolj au reacţionat imediat.

Claudiu Manda este deputat la al treilea mandat şi anul trecut Victor Ponta l-a propus ministru delegat pentru buget. Traian Băsescu l-a respins, pentru că nu avea experienţa necesară.

Cookies