ARHIVA B365

Un retailer local suflă în ceafa Profi. Ţinţa pentru anul acesta: 230 de magazine

Compania Succes Nic Com, deţinută de omul de afaceri din Gorj Nicolae Sarcină, continuă expansiunea pe piaţa de retail alimentar din Bucureşti cu brandul Succes, pe care l-a creat încă din anii 90. Compania, cu afaceri de 341,1 milioane de lei în 2012 şi activităţi în industria alimentară, construcţii, benzinării etc., vrea să bifeze anul acesta 30 de deschideri, ajungând la peste 230 de unităţi la nivel naţional, incluzând magazine de proximitate, supermarketuri şi hipermarketuri.

În Capitală, unde au deja 10 unităţi cu suprafeţe cuprinse între 80 şi 150 de mp, retailerul are în plan dublarea magazinelor. „Pe viitor, vom continua expansiunea în oraşele mari precum Bucureşti, Timişoara şi Craiova. Toate deschiderile pe 2014 vor depăşi 30 de unităţi – magazine de proximitate şi puncte de vânzare a produselor alimentare şi nealimentare”, a declarat pentru Economica.net Alina Covrig, director general adjunct Succes Nic Com.

Managerul nu a dorit să divulge valoarea investiţiilor bugetate pentru anul acesta pentru deschiderea de noi magazine. Vor şi magazine specializate Recent, compania a inaugurat şi primul magazin specializat pe legume şi fructe, în Târgu Jiu.

„Ne vom dezvolta şi pe segmentul de legume şi fructe, prin deschiderea de magazine specializate. Acum avem un magazin în Tg Jiu, în Piaţa Mică şi am mărit raioanele de legume din cadrul supermarketurilor”, mai spune Covrig. Totodată, Succes Nic Com operează patru carmangerii în Gorj şi Hunedoara, numărul unităţilor putând creşte anul acesta. În ceafa Profi Succes Nic Com operează în momentul de faţă 200 de unităţi la nivel naţional, dintre care 95 de supermarketuri de până la 250 de mp şi două hipermarketuri, la Piteşti şi Craiova.

Hipermarketurile au luat naştere în urma rebrandingului fostelor magazine Pic, preluate de la oamenii de afaceri piteşteni Cornel şi Ilie Penescu. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button