Un puști a speriat cu pistolul de jucărie o șoferiță din București. El s-a prefăcut că trage, ea a sunat la poliție, joaca s-a terminat cu amendă pentru părinți

15 ian. 2023
256 Afișari
Un puști a speriat cu pistolul de jucărie o șoferiță din București. El s-a prefăcut că trage, ea a sunat la poliție, joaca s-a terminat cu amendă pentru părinți
Un puști a speriat cu pistolul de jucărie o șoferiță din București. El s-a prefăcut că trage, ea a sunat la poliție, joaca s-a terminat cu amendă pentru părinți | Foto simbol; sursa: Unsplash

București, sâmbătă seara, trafic cu de toate (ca de obicei), inclusiv cu șicane. Într-p astfel de situație cu șicane pare să se fi petrecut și tărășenia cu pistolul de jucărie îndreptat către mașini și cu sperietura.

Un puști cu un pistol de jucărie și sperieturile de pe străzile din București

Pe scurt, lucrurile s-au întâmpla așa: o femeie a sunat la 112 și i-a anunțat pe polițiștii bucureșteni  că „în timp ce se afla pe o stradă din sectorul 4”, după o altercație cu alt șofer din trafic, copilul care era pe bancheta din spate a mașinii conduse de bărbat a îndreptat spre ea  un pistol de jucărie și, astfel. i-a provocat „o stare de temere”.

Polițiștii au început să caute mașina din care copilul de pe bancheta din spate „trăgea” spre alte autoturisme cu pistolul lui de jucărie și au găsit-o, cu tot cu pasageri: puștiul, tatăl lui și alte două femei, anunță Poliția Capitalei:

Fiind întrebat despre cele sesizate, bărbatul a declarat faptul că fiul acestuia, în vârstă de 10 ani, ar fi tras cu un pistol de jucărie.

Copilul avea la el în continuare  pistolul de jucărie şi  „muniția” (niște bile din material plastic), care au fost ridicate „în vederea continuării cercetărilor”. În plus, toată lumea a fost condusă la sediul Secției 16 Poliție din București.

Copilul începuse de dimineață „să tragă” în mașini

Este a doua astfel de tărășenie pe care a făcut-o copilul pe străzile din București, într-o singură zi. Tot ieri, dar ceva mai devreme și nu în Sectorul 4, ci în Sectorul 1,  poliția a fost sesizată că un copil trage  cu un pistol cu bile în mașinile care merg pe stradă. După al doilea incident, polițiștii și-au dat seama că e vorba de același copil:

În urma verificărilor efectuate, a rezultat că în ambele cazuri sunt implicate persoanele depistate sâmbătă seara.

 Părinţii copilului au fost sancţionaţi contravenţional; fiecare dintre ei a fost amendat cu 1.000 de lei.

Îți recomandăm să citeți și:

Cookies