Un puișor de găină e căutat, după ce o bătrânică a pus ochii pe el într-un parc de lângă Piața Râmnicu Sărat. „Băiețelul meu suferă extrem de mult”

20 iun. 2024
4242 afișări
Un puișor de găină e căutat, după ce o bătrânică a pus ochii pe el într-un parc de lângă Piața Râmnicu Sărat. „Băiețelul meu suferă extrem de mult”
Un puișor de găină e căutat, după ce o bătrânică a pus ochii pe el într-un parc de lângă Piața Râmnicu Sărat. „Băiețelul meu suferă extrem de mult” | Sursa foto: Cetățean Sector 3/Facebook

Un copil din București își caută puișorul de găină. O bătrânică l-ar fi luat din parcul în care se afla, în zona Piața Râmnicu Sărat din Sectorul 3.

Mama copilașului a publicat puișorul pe Facebook, în speranța că va ajunge, cumva, înapoi acasă.

Puișor căutat în București

O bucureșteancă a publicat informații pe grupul de Facebook „Cetățean Sector 3” despre un puișor de găină. Care e treaba cu el? Ei bine, femeia povestește că puiul copilului ei ar fi fost furat din curtea unui parc din zona Piața Râmnicu Sărat, București: „Era în gradinița de lângă locul de joacă”.

Din spusele femeii, o bătrânică ar fi comis furtul: „O doamnă în vârstă s-a apropiat, l-a luat și a plecat”. Doamna în vâsrtă nu a întrebat nimic și era împreună cun doi copii: unul de vreo 3 ani și cu un bebeluș.

Autoarea postării apelează la ajutorul oamenilor pentru ca puișorul să se înoarcă cu bine acasă. În postare este menționat că băiețul suferă extrem de mult după prietenul lui, puiul de găină. Întregul text al postării:

Bună ziua, copilul meu a avut un puisor de găină. I-a fost furat astăzi din parc, zona Piața Râmnicu Sărat. Era în gradinița de lângă locul de joacă. O doamnă în vârstă, s-a apropiat, l-a luat și a plecat. Am înțeles că cea care l-a luat (fără sa întrebe absolut nimic) era împreună cu un copil de ~ 3 ani, Răzvan și un alt copil -bebeluș. Vărog,dacă vedeți sau auziti ceva despre puișor sa ma contactați. Băiețelul meu suferă extrem de mult. Mulțumesc!

Dacă aveți informații despre puiul de găină i le puteți trimite femeii AICI.

În comentarii, unii internauți presupun că bătrânica ar fi vrut să îi facă bine puișorului, furtul nefiind intenționat:

  • „Poate a crezut ca face ceva bun și îl salvează”
  •  „Doamna în vârstă s-a gândit că îl salvează, că altfel, în cateva minute, era halit de vreo pisică…”

Citește și:

Cookies