ȘTIRI

Un profesor din Capitală: „Partide de sex în grup se întâmplă în toate şcolile!”

„Un eveniment care se întâmplă în orice şcoală! Se face peste tot asta! Este rău! Eu sunt profesor, sunt cadru didactic şi nu sunt de acord cu aşa ceva! Avem cenaclu literar, avem cluburi de şah…E rău să se întâmple aşa ceva cu elevii!”, a spus profesorul, la scurt timp de la izbucnirea scandalului, informează rtv.net.

Dascălul nu crede o iotă din reclamaţia elevei care susţine că a fost violată în toaleta şcolii.

„Ei, dă-o-ncolo de treabă! Parcă n-avem minte şi noi să gândim! Cum să fie viol?! Şi nevasta acasă dacă îţi face reclamaţie, te condamnă pentru viol! E foarte rău în cazul ăsta ce s-a întâmplat, dar nu e viol!”, a adăugat dascălul.

Scandalul sexual de la liceul Dimitrie Gusti a izbucnit în urmă cu două zile. O elevă de clasa a noua a reclamat că ar fi fost violată de mai mulţi colegi. În faţa comisiei de anchetă a recunoscut, însă, că actele sexuale au fost consimţite. Băieţii s-au ales cu boli venerice. Ei spun că fata făcea sex pe bani.

„Nu a fost violată! Normal că nu a fost! Pur şi simplu de bunăvoie! Face, normal! Atâta timp cât îi daţi bani, face! Nu face pe ochi frumoşi! De dimineaţă am vorbit eu cu ea că a fost de acord, acuma a dat-o direct în viol! Nu se face aşa ceva!”, a precizat un elev.

„Informarea de la şcoală arată că s-a întâmplat în afara şcolii şi în afara programului. Da, de bunăvoie şi fără a cere foloase materiale”, a precizat Florin Lixandru, inspector şcolar general adjunct ISMB.

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button