Un proaspăt tătic a postat imagini cu mâncarea pe care o primește soția lui într-un spital din București: „Dezinteres și nesimțire”

30 ian. 2023
492 Afișari
Un proaspăt tătic a postat imagini cu mâncarea pe care o primește soția lui într-un spital din București: „Dezinteres și nesimțire”
Un proaspăt tătic a postat imagini cu mâncarea pe care o primește soția lui într-un spital din București: „Dezinteres și nesimțire”. Sursa foto: Pexels

Un proaspăt tătic arată care este mâncarea pe care mamele din Spitalul Municipal București o primesc. Postarea a stârnit numeroase discuții, iar oamenii și-au exprimat nemulțumirile față de preparatele primite în spitalele din București, dar și din țară.

Mâncarea pe care o primesc mamele de la Spitalul Municipal București

Bărbatul a fost nemulțumit de felul în care administrația spitalului i-a oferit soției sale, care a născut de curând, o masă cu un număr mic de calorii. Aceasta a fost compusă din trei felii de pâine, o cantitate mică de gem, un cub de unt și unul de brânză topită.

Acesta a fotografiat mâncarea primită de soția lui și a postat imaginile pe Facebook, alături de un mesaj prin care a transmis că este dezamăgit de condițiile din Spitalul Municipal București.

Mâncare de la Spitalul Municipal București pentru soția mea și pentru restul mămicilor ce au născut de curând și ar trebui să alăpteze, poftim să trăiești în România și să plătim asigurări.

Cum ca tată al copilului sau ca orice alt părinte să nu înnebunești când vezi atâta dezinteres și nesimțire, cum!?, declară Gabriel Cătălin, într-o postare pe Facebook.

Mâncare primită de o tânără mamă la Spitalul Municipal București
Mâncare primită de o tânără mamă la Spitalul Municipal București. Sursa foto: Facebook – Gabriel C.

Oamenii au povestit, în comentarii, experiențe asemănătoare

Postarea a strâns comentarii de la persoane care au avut experiențe asemănătoare în spitalele din București, dar și din alte orașe. Mai multe mame care au născut în spitale și au avut nevoie de îngrijiri medicale pe o durată mai lungă de timp, și-au exprimat dezamăgirile față de mesele primite.

C. F. B.: Hai ca nu-i rău… mai bine dulceață decât cașcaval uscat și castravete confiat. Tot de pe la Municipal adunate, tot gravidă fiind. Merg acolo strict pentru medic, care este deosebit, restul… de la ultima infirmieră până la mâncarea din spital, lasă de dorit!

Fel de mâncare la Spitalul Municipal București
Fel de mâncare la Spitalul Municipal București. Sursa foto: Facebook – C. F. Bragadireanu
O mamă a arătat în comentarii cum arată o supă primită la Maternitatea Giulești din București:
Supă de pui oferită la Materniatea Giulești.
Supă de pui oferită la Materniatea Giulești. Sursa foto: Facebook – Ana Ș.

Supa mea, după ce am născut. Maternitatea Giulești, declară aceasta în comentariile postării care a creat controverse.

G L: A avansat puțin, în urmă cu 12 ani am născut și nu am primit nici un fel de mâncare.

Cookies