BAZAR

Un prezentator TV celebru din România va deveni din nou tătic

Pavel Bartos este casatorit cu Anca cu care are doua fetite superbe, Eva si Rita. In timpul emisiunii speciale de 1 decembrie, difuzata la ProTV, Pavel Bartos a tinut sa declare ca sotia sa este insarcinata pentru a treia oara, scrie cancan.ro.

Anca si Pavel Bartos vor mai avea inca o fetita, sotia lui fiind insarcinata in 4 luni. Familist convins, Pavel Bartos vorbeste mereu cu drag despre familia sa si despre educatia pe care le-a oferit-o fetitelor sale.

„Eu am un mare noroc, unul enorm. E soţia mea, Anca. De fapt, soţia mea e cea mai mare calitate a mea. A stat mai tot timpul cu ele, pentru că eu am fost plecat multă vreme, a ştiut să le educe, a întreţinut foarte frumos această familie. Le ţinem cu picioarele pe pământ, tocmai de asta n-am vrut şcoală de fiţe, am vrut să vadă că există probleme, că există copii care au sau nu au ceea ce le trebuie. Nu au trăit într-un cocon. Le-am ferit de toate castingurile posibile. Acum le ofer opţiuni. Le duc la pian, la dans, la înot. Cred că pe la 15-16 ani vor şti ce drum îşi doresc să urmeze. E foarte important ca ele să decidă.”, a spus el despre familia sa.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button