ARHIVA B365

Un presupus nebun își terorizează vecinii, într-un bloc din București: „De trei zile nu mai dorm”

Oamenii se plang ca nu se pot odihni noaptea de zgomotele pe care le face, dar si ca le-ar fi spart geamurile sau i-ar fi agresat fizic.

In ciuda plangerilor repetate, politistii nu ii pot ajuta pentru ca doar familia poate cere internarea individului intr-un centru de specialitate.

Miercuri seara a aruncat cu un ghiveci de 5 kilograme in usa. Ma viza pe mine, dar era sa o loveasca pe sotie. Parchez in spatele blocului si de la 4 m-a vazut si mi-a aruncat cu o piatra de mi-a trecut pe langa tampla. Cand am urcat ma astepta in fata liftului si m-a lovit in picior cu o alta piatra. Ne-a taiat cablurile, ne-a lasat fara curent, mi-a dat foc la butonul de la soneria de la usa”, a declarat un vecin pentru stirileprotv.ro.

Un alt vecin il acuza pe barbatul care sufera de tulburari psihice ca i-a spart geamul de la bucatarie si il bombardeaza cu resturi de mancare. Oamenii au tot chemat politia.

Nu mai dorm de 3 zile. Eu am unele indoieli, pentru ca premediteaza ce face. Poate un medic psiholog ar putea spune mai bine”, a declarat un alt vecin.

Politistii Capitalei au fost chemati in repetate randuri pentru aplanarea unor conflicte, iar de cele mai multe ori au sanctionat persoana reclamata.„, a declarat Bogdan Ghebaur, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei.

Persoanele cu afectiuni psihice pot fi tratate la domiciliu daca nu prezinta un pericol public pentru cei din jur. Familia este de obicei cea care cere internarea intr-un centru de specialitate. Insa in multe cazuri rudele prefera sa il tina acasa pe bolnav, pentru a primi indemnizatia de handicap ori pentru ca nu sunt multumite de conditiile din spitale.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button