Un preot și soția lui au murit după ce casa le-a fost lovită de un fulger în timpul furtunii de miercuri seară din București

29 iul. 2021
13338 Afișari
Un preot și soția lui au murit după ce casa le-a fost lovită de un fulger în timpul furtunii de miercuri seară din București
Un preot și soția lui au murit după ce casa le-a fost lovită de un fulger în timpul furtunii de miercuri seară din București

Un preot și soția lui au murit după ce casa le-a fost lovită de un fulger. Nefericitul eveniment s-a întâmplat miercuri seară în timpul furtunii din Capitală.

Un preot și soția lui au murit după ce casa le-a fost lovită de un fulger. Anunțul a fost făcut pe pagina sa de Facebook de fostul primar al Sectorului 1, Dan Tudorache, care a precizat că este vorba despre Părintele Costel Paizan, de la Cimitirul Dămăroaia și soția sa, fost cadru didactic și directoarea a Școlii Gimnaziale 178, din cartierul Pajura.

Un preot și soția lui au murit după ce casa le-a fost lovită de un fulger. Pompierii i-au găsit decedați în casă

Un vecin al cuplului a povestit, conform Antena3, că a fost sunat de soția sa care i-a spus să  vină repede acasă deoarece casapărintelui luase foc. Deși aceștia au încercat să îi sune pe cei doi soți în nenumărate rânduri, apelurile au rămas fără răspuns, iar mai târziu echipele de intervenție sosite la fața locului au descoperit trupurile neînsuflețite ale acestora, în casa incendiată.

Pânâ la acest moment nu se cunoaște motivul pentru care cei doi nu au reușit să se salveze.

Haos în Capitală din cauza furtunii de miercuri seară

Furtuna de miercuri seară din București a lăsat prăpăd în urma sa. Fenomenele meteo extreme au produs haos în Capitală și în Ilfov în doar o oră. Autoritățile anunță că au intervenit în aproape 200 de situații în cursul nopții.

Vântul puternic a dus la ruperea mai multor copaci care au căzut peste mașinile parcate sau peste liniile de înaltă tensiune, provocând întreruperea energiei electrice.

Mai mult, două persoane au fost rănite după ce o antenă GSM înaltă de aproximativ 20 de metri a căzut peste două locuinţe de pe calea Giuleşti.

Autoritățile au anunțat că au intervenit în 192 de cazuri  noaptea trecută doar în Capitală. În București au fost doborâți 118 copaci, 17 stâlpi au fost avariați, 13 elemente de construcție au fost desprinse, iar 41 de mașini au avut de suferit  pagube în urma furtunii.

În Ilfov s-a intervenit în 63 de cazuri. 32 de copaci au avut de suferit, 8 stâlpi de curent electric au fost avariți, furtuna provocând pagube și la 3 mașini.

Sursa foto: captură video Antena3

Cookies