Antena 3, dată afară din curtea Mănăstirii Nicula şi din restaurantele McDonald’s

de:
16 aug. 2014
3 afișări
Antena 3, dată afară din curtea Mănăstirii Nicula şi din restaurantele McDonald's

Întâmplarea a fost confirmată şi pe site-ul televiziunii lui Dan Voiculescu. „Un preot de la Mănăstirea Nicula din Cluj a întrerupt transmisiunea în direct a echipei Antena 3, care anunţa finalul slujbei închinate Adormirii Maicii Domnului, slujbă la care au participat aproximativ 40 de mii de oameni. Cameramanul Antena 3 filma credincioşii în timp ce îşi strângeau lucrurile şi părăseau curtea mănăstirii, când reporterului Antena 3 Andreea Popa i s-a cerut să plece din curtea mănăstirii şi să nu mai filmeze «mizerii»”, scrie antena3.ro.

Video aici.

De asemenea, compania McDonald’s din Romania a decis să nu mai difuzeze programele Antenei 3 în interiorul restaurantelor sale. Asta în urma unei solicitări făcută de un timişorean, informează Reporter Virtual.

Restaurantele Mc Donald’s din România au luat decizia de a bloca difuzarea programelor TV ale Antenei 3 în interiorul spațiilor comerciale, la cererea unui client din Timișoara, revoltat că o televiziune care calcă în picioare valori occidentale este găzduită în chiar curtea uneia dintre cele mai faimoase multinaționale americane. Inițiativa îi aparține lui Filpisan Alexandru, care a descris pe contul său de Facebook interacțiunea cu cei de la Mc Donald’s pe tema Antenei 3:

„Luati cu totii atitudine anti-Antena 3 !…am facut-o eu si A FUNCTIONAT! Revoltat de faptul ca in toate restaurantele Mc Donald’s ni se baga pe gat prin toate plasmele Antena 3, am facut o sesizare si lucrurile au revenit la normal!

Raspunsul lor a fost:

„Buna Alexandru, iti multumim ca ne-ai transmis informatia, ne-am interesat si se pare ca a fost o eroare, pe ecranele din restaurantele McDonald’s trebuie sa ruleze canalul intern al McDonald’s. Te asiguram ca nu exista nicio legatura cu niciun post de televiziune privat din Romania. Am luat legatura cu colegii nostri din Timisoara pentru a evita pe viitor transmiterea altor posturi pe ecranele din restaurante. Multumim inca o data si iti uram o seara frumoasa!”.

Aceste întâmplări vin în urma campaniei pe care posturile de televiziune patronate de familia lui Dan Voiculescu o duc pentru a aduna susţinători în urma condamnării mogulului la 10 ani de închisoare, notează Realitatea.net.

Cookies