Preotul din Botoşani suspectat că şi-a ucis tatăl, în noaptea de Revelion, a fost reţinut

de:
04 ian. 2015
0 Afișari
Preotul din Botoşani suspectat că şi-a ucis tatăl, în noaptea de Revelion, a fost reţinut

UPDATE: Preotul din Botoşani suspectat că şi-a ucis tatăl în noaptea de Revelion a fost reţinut. Preotul a mărturisit crima după trei zile, timp în care a lăsat cadavrul tatălui său în casă, fără să spună nimănui de cele întâmplate, potrivit România TV.

Preotul Daniel Marius Andricioaei, în vârstă de 37 de ani, paroh la Biserica din satul Aurel Vlaicu, comuna Avrămeni, a sunat sâmbătă seara, puţin după ora 20.00, la 112, anunţând că tatăl său, care locuieşte într-o garsonieră de la etajul patru al unui bloc din Parcul Tineretului, din municipiul Botoşani, este mort. Când au ajuns la faţa locului, poliţiştii au constat că cele spuse de bărbat se confirmă.

Potrivit stiri.botosani.ro, preotul le-a povestit oamenilor legii că în data de 31 decembrie a avut un conflict cu tatăl său, în vârstă de 60 de ani, din câte se pare cei doi luându-se la bătaie după ce ar fi consumat băuturi alcoolice, iar fiul a părăsit la un moment dat locuinţa. Acesta a revenit la garsonieră pe 3 ianuarie, iar când a intrat şi-a găsit tatăl fără suflare.

La faţa locului au ajuns şi criminaliştii, iar cadavrul bărbatului a fost ridicat de Medicina Legală, în urma efectuării necropsiei medicii legisşti urâmd a stabili cauzele decesului.

Preotul Daniel Marius Andricioaei a fost dus la audieri, unde le-a povestit anchetatorilor cele petrecute, spunând că şi tatăl său l-a ameninţat cu moartea.

Cookies