Un polițist vigilent din București, aflat în timpul liber, a încătușat un bărbat care agresa un bătrân

28 mai 2021
4498 Afișari
Un polițist vigilent din București, aflat în timpul liber, a încătușat un bărbat care agresa un bătrân

Un polițist vigilent din București, aflat în timpul liber, a încătușat un bărbat care agresa un bătrân. Totul a avut loc într-o stație de transport în comun din Capitală.

Un polițist vigilent din București, aflat în timpul liber, a încătușat un bărbat care agresa un bătrân

Aproximativ 40 de ani avea agresorul care l-a lovit și amenințat cu un cuțit pe celălalt bărbat în vârstă de aproximativ 55 de ani. Totul s-a întâmplat într-o stație de transport în comun din București.

Un polițist vigilent, aflat în timpul său liber, l-a încătușat pe agresor după ce l-a somat și urmărit aproape 100 de metri.

Victima a primit o lovitură în cap, din cauza căreia a rămas inconștient pe asfalt.

Agresorul a încercat să fugă

Lucian Cuțăr, agent șef adjunct la Secția 16 Poliție, a oprit mașina pe care o conducea și s-a îndreptat spre agresor, somându-l pe acesta să rămână pe loc. În loc să se conformeze, agresorul a încercat să fugă.

În timp ce fugea, agresorul a aruncat din buzunar un cuțit cu care l-a amenințat în timpul altercației pe bătrân. După 100 de metri a fost ajuns de polițist și imobilizat.

Întrucât acesta a început să se zbată și a încercat să lovească polițistul pentru a scapă, agentul șef adjunct l-a încătușat.

În același timp, martorii au sunat la 112 și au solicitat la fața locului intervenția polițiștilor, dar și o ambulanță. În doar câteva minute, polițiștii de la Secția 16 (colegii agentului șef care a intervenit) au ajuns cu două echipaje la locul incidentului.

Victima a fost preluată de ambulanță

Victima a fost inconștientă câteva minute, dar și-a revenit și a fost preluată de o ambulanță SMURD. Și polițistul Lucian Cuțăr a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind rănit în momentul imobilizării agresorului.

Polițiștii de la Secția 16 au preluat agresorul în cătușe și pe victima acestuia și i-au dus la audieri. Victima spune că nu este prima oară când acest individ îl lovește: „M-a mai bătut și acum două săptămâni și m-a amenințat că mă omoară! M-a scăpat fratele din mâna lui atunci.”, potrivit Gândul.ro.

Agresorul riscă dosar penal pentru loviri și alte violențe.

Cookies