Un polițist local din Sectorul 1 și-a reclamat superiorii că l-au obligat să poarte uniformă

11 mai 2021
258 Afișari
Un polițist local din Sectorul 1 și-a reclamat superiorii că l-au obligat să poarte uniformă

Un polițist local din Sectorul 1 și-a reclamat superiorii că l-au obligat să poarte uniformă după ce Clotilde Armand le ceruse șefilor instituției că este obligatoriu ca la serviciu să poarte hainele de poliție.

Un polițist local din Sectorul 1 și-a reclamat superiorii că l-au obligat să poarte uniformă. Totul a fost povestit chiar de Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, pe pagina sa de Facebook.

Clotilde Armand spune că a cerut Poliției Locale să le ceară angajaților să poarte uniforme, iar unul dintre polițiști și-a reclamat superiorii că l-au obligat să facă acest lucru.

Edilul spune că a cerut asta după ce a constatat că erau „prea mulți polițiști locali în teritoriu îmbrăcați casual”.

Și-a reclamat superiorii că l-au obligat să poarte uniformă

Apoi, unul dintre polițiști și-a reclamat superiorii.

„Și ce credeți? Unul dintre polițiștii locali din Sectorul 1 a făcut plângere conducerii pentru că l-a obligat să poarte uniformă de serviciu. Kafka?! Sper să înțeleagă că problemele de fashion nu sunt în atribuțiile Poliției Sectorului 1”, a scris Clotilde Armand luni seara pe Facebook.

În luna februarie, Clotilde Armand anunța că adevărata reformă în Poliția Locală Sector 1 a început. Edilul și-a declarat atunci victoria pe Facebook, după ședinta Consiliului Local al Sectorului 1.

„Reorganizarea Poliției Locale era o problemă de siguranță națională în condițiile în care o parte dintre cei care poartă uniforma de polițist făcuseră pact cu Mafia și aveau o agendă personală, diferită de cea a cetățeanului. Doresc să le mulțumesc consilierilor locali care au decis să lucreze pentru cetățeni și nu împotriva lor. Grupul infracțional care a condus până acum Poliția Locală a Sectorului 1 a fost învins. De astăzi începe adevărata reformă a acestei instituții”, a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Tot în luna februarie, un polițist local din Sectorul 1, Daniel Moisin, le-a povestit consilierilor de sector adunați la ședință mai multe nereguli din cadrul instituției. Mărturia polițistului a fost făcută la solicitarea șefului lui, directorul general Marian Gheorghe, și a venit înainte de votul pentru o propunere de reorganizare a Poliției Locale Sector 1.

Polițistul local Daniel Moisin a povestit în ședința de Consiliu Local de la Sectorul 1 că a fost amenințat cu moartea chiar cu câteva ore înainte de a veni în fața aleșilor să le povestească despre problemele mari din Poliția Locală S1.

Cookies