LA MINE-N CARTIER

Un polițist aflat în timpul liber a prins un hoț în Sectorul 4

Un polițist aflat în timpul liber a prins un hoț în Sectorul 4, imediat după ce acesta furase dintr-un autoturism.

Un poliţist al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, aflat în timpul liber, a prins în flagrant un tânăr, de 21 de ani, imediat după săvârșirea unei infracțiuni de furt dintr-un autoturism, parcat pe o stradă din sectorul 4.

Agentul de siguranță publică din cadrul Biroului Ordine Publică, aflat în timpul liber, în timp ce se deplasa pe jos pe o stradă din sectorul 4, a observat un tânăr care, prin comportamentul afișat, i-a atras atenția, arată Poliția Capitalei într-un comunicat de presă.

”Astfel, a trecut la supravegherea acestuia, observându-l în timp ce încerca portierele mai multor autoturisme parcate, după ceva timp fiind observat în timp ce a rupt butucul portierei unei mașini și a pătruns în interior, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, pe care le-ar fi introdus într-o pungă”, menționează sursa citată.

Polițistul a procedat la interceptarea persoanei, solicitând totodată sprijinul colegilor aflați în serviciu, ulterior tânărul fiind identificat și condus pentru audieri la sediul Secției 15 Poliție. În urma controlului corporal și al bagajului au fost găsite un radiocasetofon și o oglindă retrovizoare.

Din verificările efectuate a rezultat că un alt autoturism, parcat în zona unde a fost surprins în flagrant cel în cauză, prezenta urme vizibile de forțare. Totodată, au fost identificate persoanele vătămate.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button