ARHIVA B365

Un pervers sexual, cu comportament deviant în faţa copiilor, prins de poliţişti

Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că, la data de 10 iunie 2015, bărbatul a urmărit patru minori care se jucau în scara unui bloc din sectorul 3, iar când aceştia au vrut să plece spre domiciliu, urcându-se în lift, l-a blocat şi a manifestat un comportament deviant în prezenţa copiilor.

La data de 27 noiembrie a.c. a fost efectuată o percheziţie la domiciliul bănuitului, acesta fiind condus pentru audieri la sediul Secţiei 13 Poliţie.

De asemenea, la data de 22 iunie, Poliţia Capitalei a solicitat sprijinul cetăţenilor, prin intermediul mass-media, în vederea identificării bărbatului, prin prezentarea cazului şi difuzarea unor imagini în care a fost surprins acesta.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de corupţie sexuală şi lipsire de libertate în mod ilegal, cu bărbatul în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button