Un parc din București a fost modernizat în timp record

01 mai 2021
380 Afișari
Un parc din București a fost modernizat în timp record

Un parc din București a fost modernizat în timp record în Sectorul 5 și a fost inaugurat în Vinerea Mare, înainte de Paște.

Un parc din București a fost modernizat în doar 11 zile. Inaugurat înainte de Paște, acesta are aparate de fitness și locuri de joacă pentru copii.

Operațiunea privind modernizarea parcului Pecineaga din Sectorul 5 a durat doar 11 zile. În interior au fost plantați zeci de arbori, au fost refăcute aleile și au fost montate piese de mobilier urban.

„Am decis ca astăzi, în Vinerea Mare, să redau locuitorilor Sectorului 5, Parcul Pecineaga, amenajat la cele mai moderne standarde. Lucrarea a fost finalizată în timp record pentru ca locuitorii din zonă să se poată bucura de sărbători, de acest spațiu de relaxare, care este totodată și un plămân verde, unde oamenii se pot recreea și pot respira un aer curat”, a declarat primarul Cristian Popescu Piedone.

Ținând cont de faptul că în privința parcurilor și a spațiilor verzi, Sectorul 5 este încă în urma celorlalte sectoare, amenajările acestor spații vor continua într-un ritm alert și în perioada următoare, conform primarului Piedone.

Cookies