Un papagal simpatic a fugit de-acasă și s-a rătăcit prin București. Mititelul a aterizat în casa unei doamne binevoitoare, care acum îi caută stăpânii

26 mai 2023
2530 afișări
Un papagal simpatic a fugit de-acasă și s-a rătăcit prin București. Mititelul a aterizat în casa unei doamne binevoitoare, care acum îi caută stăpânii
Un papagal simpatic a fugit de-acasă și s-a rătăcit prin București. Mititelul a aterizat în casa unei doamne binevoitoare, care acum îi caută stăpânii. Sursa foto: Facebook - Iubesc Bucureștii Noi

Articol susținut de The Vets.

O doamnă binevoitoare din București a găsit un papagal galben și încearcă să-i găsească stăpânul, fiind sigură că un copil plânge în lipsa lui. Aceasta a spus că l-a găsit zburătăcind în zona Splaiul Unirii nr. 165.

Un papagal galben a fost găsit în București și o doamnă încearcă să-i găsească stăpânul

Papagalul galben a fost găsit de această doamnă în zona Splaiul Unirii nr. 165, unde se află clădirile de birouri, în jurul orei 18, a anunțat aceasta pe grupul de Facebook Iubesc Bucureștii Noi:

Vreau să tind să cred că a scăpat din greșeală, că a fugit pe geam!

Doamna nu a putut să-l lase singur, de izbeliște, astfel că l-a luat cu ea acasă. Aceasta își dorește ca, prin intermediul rețelelor de socializare, să îi fie găsit stăpânul.

Mi-aș dori să îi găsim stăpânul, poate un copil plânge după el!

Aceasta a transmis în cadrul postării că urmează să-l ofere altcuiva dacă nu îi va fi găsit proprietarul:

În altă ordine de idei, dacă până mâine nu îi găsesc stăpânul? Îl dorește cineva?

Oamenii au încercat să-i ofere ajutor și câțiva au vrut să ia papagalul acasă pentru a-i oferi un cămin nou:

Vă trimit un anunț cu un papagal asemănător pierdut acum câteva zile. Postați pe pagina personală să putem distribui în grupurile de papagali, a sfătuit-o R. A.

Îl iau eu dacă nu se găsește stăpânul. Eventual dacă apare între timp cât va fi la mine îl pot înapoia 🙂, L. N. V.

Trepied, motanul care își caută o familie

Pe lângă acest papagal galben care încearcă să-și găsească stăpânul, și Trepied, un motănel tare simpatic, a apelat la TikTok pentru a-și găsi un cămin. Nu chiar el, ci persoana care îl are în grijă. Acesta încearcă să-și găsească o familie din februarie.

Numele acestuia vine de la condiția lui fizică, pierzându-și un picior atunci când umbla pe străzi, dar a fost salvat de câțiva oameni cu suflet bun.

La momentul în care a apărut pe TikTok, Trepied se afla la un cabinet veterinar din București, unde, din februarie, așteaptă să fie adoptat.

Povestea motanului a fost postată de Ionuț Bodonea, un Stand-up comedian, pe pagina sa de Tik Tok:

El este Trepied! Trepied a fost team leader într-o multinațională din București. Dar, din cauza unor circumstanțe nefavorabile, a ajuns pe străzi. Pe străzi, și-a pierdut abilitatea de ași folosi un picior, de unde și numele, Trepied!

Dar, a fost salvat de niște oameni buni și adus la un cabinet veterinar, unde stă din februarie și așteaptă să își găsească o casă.

Ionuț Bodonea i-a întrebat pe oameni dacă și-ar dori să adopte motanul. Mai mult decât atât, s-a oferit să îl aducă la ușa persoanei care îl dorește.

Nu vrei tu să-l iei, domnule? Sau poate să dai un share să îl ia cineva? Te rog eu mult. Ți-l aduc și personal acasă!, a mai spus stand-up comedian-ul pe Tik Tok.

Trepied este corcitură cu albastru de Rusia și că va invada, cu siguranță, inima celui care îl va adopta.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies