ARHIVA B365

Un om cheie din Guvernul Ponta a demisionat

Dan Manolescu, unul din oamenii-cheie din Ministerul Finanțelor, va părăsi instituția începând de la 1 septembrie. El se intoarce in mediul privat, de unde a fost recrutat pentru a-l sprijini pe liberalul Daniel Chiţoiu in reformarea Finantelor.

Manolescu, 37 de ani,ocupa funcția de secretar de stat în Ministerul Finanțelor. În această calitate el a fost coordonator al procesului de elaborare a legislatiei, politicilor si reglementarilor contabile si fiscale din ultimii doi ani, fiind sustinut initial de PNL la intrarea in guvern in ianuarie 2013, Dan Manolescu a fost mentinut in functie de premierul Victor Ponta, care i-a si dat drept de semnatura in Ministerul Finantelor in perioada de interimat de dupa demisia lui Daniel Chitoiu.

Printre alte functii detinute de catre Manolescu se numara si functia de vicepresedinte al Camerei Consultantilor Fiscali, cea de tax partner in cadrul Soter & Partners si functia de tax consultant incadrul KPMG Romania. Dan Manolescu si-a urmat studiile la Facultatea de Drept si Stiinte Administrative din cadrul Universitatii Craiova, fiind si absolvent al Academiei de Studii Economice- Facultatea de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori (1998).

In 2006, a obtinut titlul de Doctor in domeniul Contabilitate la Academia de Studii Economice Bucuresti, in 2007 a obtinut certificarea de Consultant Fiscal si in 2008 de Auditor Financiar.

Sursa: hotnews.ro


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button