ȘTIRI

Un om al străzii s-a automutilat în Gara de Nord, duminică. Atenţie! Fotografii şocante

Mihai Andrei Băcăoanu ne-a trimis o serie de imagini, captate la intrarea de metrou Gara de Nord, duminică, în jurul prânzului, unde un om al străzii s-a tăiat pe faţă şi pe piept, aparent, pentru că i se luaseră nişte bani pe care nu-i putea recupera.

„Din câte am înţeles, omului cu pricina, Marian, după cum îl strigau poliţiştii şi agenţii de pază ai gării, i s-au luat aceşti bani sau aştepta să îi primească de la cineva care nu voia să îi returneze. Eu am ajuns la gară imediat după ce a început să se taie, era deja plin de sânge pe faţă şi pe piept. Cerea să primească acei bani că altfel continuă să se taie, urmatoarele fiind venele. Începuse cu faţa. Poliţistii i se adresau ca unui recidivist cu care au mai avut belele, ba mai mult, unul dintre ei i-a replicat că După ce că ţi-am dat pantaloni şi te-am îmbrăcat, tot faci prostii?„, a povestit sursa citată.

Conform acesteia, omul părea speriat, dar sigur pe acţiunile sale.

„Când am ajuns eu, era şi 20-25 (n.r. 11:25 a.m), Salvarea a ajuns pe la fără 15. Asistenţii i-au bandajat capul, l-au dezinfectat la faţa locului, după care l-au rugat să îi însoţească în masină până la spital. Marian i-a refuzat si a reînceput să se agite că nu vrea sa plece şi şi-a dat jos bandajul. Au urmat încă câteva minute în care politiştii au încercat să îl convingă să plece cu Salvarea. Tipului îi era frică că nu se va întoarce, punea întrebări cu privire la asta: Dar o sa ma intorc? Ma aduc inapoi? Dupa ce politiştii l-au convins că va fi adus inapoi, Marian s-a urcat în Salvare şi au plecat. Până la şi 10, 12 si zece, totul era terminat”, a adăugat Mihai Băcăoanu.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button