ARHIVA B365

Un obsedat sexual care terorizează femeile din zona Crângași, căutat de Poliție

Bărbatul le ameninţă cu moartea şi încearcă să-şi supună victimele la perversiuni sexuale, scrie libertatea.ro.

Individul, un ins corpolent, îmbrăcat lejer (pantaloni trei sferturi, tricou) şi-a ales victimele, cel puţin până acum, dintre adolescente și femei mai tinere.

Obsedatul sexual se plasa în locuri strategice, de unde le urmărea pe femeile (obligatoriu singure). Sub un pretext oarecare, legat, de regulă, de căutarea unei persoane inexistente în acel bloc, perversul – nebărbierit, cu un început de chelie – intra în scară odată cu victima sa.

Poliţiştii Secţiei 20, care îl caută pe cel care terorizează zona Crângaşi, au primit două astfel de plângeri, dar atacurile ar putea fi mai multe. 

Într-unul din cazuri a fost vorba de o liceană în vârstă de 17 ani, care a fost atacată în lift. Tatăl fetei a auzit prin telefonul lăsat deschis de fată întregul atac și doar loviturile disperate în ușa liftului l-au speriat pe agresor și l-au pus pe fugă.

Doar zece minute mai târziu, atacatorul a atacat o altă femeie, într-o altă scară. Victima lui, o tânără de 24 de ani, a scăpat din mâinile acestuia upă ce s-a luptat cu el.

Cine îl recunoaşte pe obsedatul sexual, care se află în libertate şi ar putea ataca oricând din nou, şi are informaţii cu privire la locul în care acesta s-ar putea ascunde este rugat să sune la 112.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button