Un nou weekend cu Bazaar pe Victoriei în centrul Capitalei. Bucureștenii sunt invitați să descopere bijuterii, accesorii și decorațiuni unice

11 iun. 2024
4616 afișări
Un nou weekend cu Bazaar pe Victoriei în centrul Capitalei. Bucureștenii sunt invitați să descopere bijuterii, accesorii și decorațiuni unice
Un nou weekend cu Bazaar pe Victoriei în centrul Capitalei. Bucureștenii sunt invitați să descopere bijuterii, accesorii și decorațiuni unice | Sursa foto: Apolla Events/Facebook

Bazaar pe Victoriei revine în acest weekend în București. Doritorii sunt invitați să se relaxeze într-un cadru plăcut, în timp ce susțin comunitatea locală și descoperă produse unice.

Bazaar pe Victoriei în weekend

Bazaar pe Victoriei revine în inima Bucureștiului și așteaptă vizitatorii cu multe surprize. Evenimentul organizat de Apolla Events are loc în acest weekend, pe 15 – 16 iunie.

În cadrul edițiilor Bazaar pe Victoriei, micile afaceri sunt susținute și promovate, într-un cadru „fresh, plin de tineret”. Astfel, vizitatorii au posibilitatea să descopere produse unice, realizate de oameni talentați.

Doritorii sunt invitați să ia parte la târgul din centrul Capitalei, la Victoria Hub (Calea Victoriei 210). Aici, bucureștenii și nu numai, pot petrece timp de calitatea în una dintre cele mai iubite zone din oraș. Programul începe la ora 11:00 și se încheie la 21:00, iar vestea bună este că intrarea este gratuită.

La dispoziția participanților va fi pusă o grădină, dar și un spațiu interior. Zona va crea o atmosferă numai bună pentru un weekend relaxant.

Ce vor descoperi participanții la eveniment

Conform organizatorilor, vizitatorii vor putea găsi produse atât realizate manual de către artizani, cât și importate de către antreprenorii locali. Iată câteva dintre acestea:

  • bijuterii,
  • lumânări,
  • decorațiuni (ceramică, rășină, florale),
  • accesorii,
  • cosmetice naturale,
  • picturi,
  • deserturi,
  • haine etc.

Pe toată perioada târgului, barul va fi deschis. Prin urmare, oamenii sunt invitați să încerce o cafea sau un vin alb, în timp ce susțin comunitatea locală.

Bazaar pe Victoriei este un concept de târguri locale, marca Apolla Events. Prin aceste evenimente organizate, micii atreprenori sunt susținuți și promovați.

Te-ar putea interesa și:

Cookies