Un nou weekend cu Bazaar pe Victoriei. Bucureștenii sunt invitați să se relaxeze și să susțină micile afaceri locale, iar intrarea e gratuită

07 mai 2024
4216 afișări
Un nou weekend cu Bazaar pe Victoriei. Bucureștenii sunt invitați să se relaxeze și să susțină micile afaceri locale, iar intrarea e gratuită
Un nou weekend cu Bazaar pe Victoriei. Bucureștenii sunt invitați să se relaxeze și să susțină micile afaceri locale, iar intrarea e gratuită | Sursă foto: Apolla Events

Apolla Events revitalizează scena locală de afaceri cu o nouă ediție a evenimentului Bazaar pe Victoriei, programată în acest weekend, dar și pe 25-26 mai. Situat în inima Bucureștiului, la Victoria Hub, acest eveniment promovează micile afaceri locale într-un cadru vibrant și plin de energie.

Bazaar pe Victoriei: bijuterii, cosmetice și deserturi ingenioase pentru bucureșteni în acest weekend

Pe Calea Victoriei, transformată temporar într-o zonă pietonală, vizitatorii sunt invitați să se bucure de o plimbare de primăvară către SHOPPING LOCAL, unde vor descoperi o varietate de produse unice, realizate cu grijă și atenție de către artizani talentați.

Victoria Hub va fi gazda acestui eveniment, oferind atât un spațiu interior încântător, cât și o grădină superbă, pentru a crea o atmosferă magică de weekend. Programul evenimentului se întinde de la 11:00 la 21:00.

Un detaliu important pentru cei care se gândesc să participe la acest eveniment ar fi că, accesul este gratuit pentru toată lumea.

Un bar cu „licori magice” în weekend, la Baazar

Printre standurile evenimentului, oamenii vor putea găsi o gamă diversă de produse, de la bijuterii și decorațiuni, la cosmetice naturale și deserturi deosebite.

Iată, mai în detaliu, cu ce anume te poți răsfăța:

  • bijuterii,
  • lumânări,
  • decorațiuni din ceramică, rășină și flori,
  • accesorii,
  • cosmetice naturale,
  • picturi,
  • haine și deserturi alese.

Pentru a completa experiența, un bar va fi disponibil pe toată durata evenimentului, oferind publicului băuturi răcoritoare, precum o cafea delicioasă sau un pahar de vin alb pentru a fi savurate alături de cei dragi, desigur în timp ce socializează și sprijină comunitatea locală.

Ce este Bazaar pe Victorei?

Bazaar pe Victoriei este un concept inovator de târguri locale de vară, inițiat de Apolla Events, o companie dedicată promovării și susținerii micilor antreprenori.

Prin consultanță și sprijin constant, Apolla Events își propune să ofere o platformă unde antreprenorii să-și poată dezvolta brandul și să-și extindă afacerea într-un mediu prietenos și distractiv.

Te-ar mai putea interesa și:

Weekend cu multă cafea la Bucharest Coffee Festival, în Pipera. Pe lângă degustări, vizitatorii vor putea participa și la campionatele naționale de cafea, iar intrarea e liberă

Cookies