ARHIVA B365

Un nou viceprimar la Sectorul 1

Propunerea lui Carmen Musceleanu pentru postul de viceprimar al Sectorului 1 a fost formulată, miercuri, de primarul liberal Andrei Chiliman în cadrul şedinţei ordinare de Consiliu Local şi a întrunit votul a 16 consilieri locali, din totalul de 27, informează administraţia locală.

Postul de viceprimar al Sectorului 1 a rămas vacant aproape de ajunul Crăciunului, după ce Consiliul Local a decis pe data de 22 decembrie 2011– cu 19 voturi pentru şi 5 abţineri – demiterea lui Dan Tudorache (PSD) din această funcţie.

Motivul demiterii viceprimarului de la Sectorul 1 şi, în acelaşi timp, preşedinte al PSD Sector 1, îl constituie activitatea administrativă deficitară a acestuia, a susţinut primăria Sectorului 1 printr-un comunicat remis atunci B365.ro.

Primarul liberal Andrei Chiliman a propus, în şedinţa din luna decembrie 2011, alegerea unui nou viceprimar în persoana consilierului local Carmen Musceleanu (PSD). Propunerea sa nu a putut fi supusă votului Consiliului Local, întrucât grupul consilierilor Partidului Democrat-Liberal a părăsit sala de şedinţă, situaţie care a generat neîntrunirea cvorumului de şedinţă.

Conflictul dintre Tudorache şi Chiliman s-a declanşat în vara anului trecut când şeful liberalilor – Crin Antonescu a vrut să preia controlul PNL Bucureşti cu ajutorul PSD. Tudorache i-ar fi reproşat primarului că foloseşte fondurile primăriei în interesul promovării propriei sale imagini dar şi că edilul ar avea mai multe relaţii contractuale cu unele firme democrat-liberale.

În urmă cu aproximativ un an, folosindu-se de funcţie, fostul viceprimar şi-a recuperat gratis maşina parcată ilegal şi ridicată, între timp, de firma de specialitate. Acesta a invocat că era în timpul serviciului şi că „lucrează în slujba cetăţenilor“. Legitimaţia de la primărie nu i-a folosit însă şi la Poliţie: oamenii legii i-au dat 4 puncte amendă şi 3 puncte de penalizare pentru oprire neregulamentară.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button