BAZAR

Un nou turneu important de sport electronic, organizat la Bucureşti

Turneul PGL Regional Minor Championship: Europe se adresează echipelor europene care nu au avut ocazia până acum să participe la un Major. Pe lângă premiile în bani, în valoare de 50.000 de dolari, Minor-ul PGL asigură echipei campioane un loc în calificările offline pentru următorul turneu Major din SUA, MLG Columbus 2016, anunţă organizatorii, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

„Este o nouă oportunitate pentru PGL de a organiza un turneu de asemenea anvergură. Acesta reprezintă următoarea etapă importantă în interiorul scenei competitive de CS:GO. Vom oferi posibilitatea de a se remarca mai multor jucători tineri care ard de nerăbdare să facă pasul cel mare către o carieră în sporturile electronice”, a declarat Silviu Stroie, președintele PGL.

Un turneu de calificări online, ce se va desfășura între 6-9 ianuarie 2016, va desemna opt echipe care vor ajunge la București pentru a juca în Minorul PGL. Înregistrările pentru aceste calificări, au fost deschise, iar echipele interesate se pot înscrie pe: http://minor.pglesports.com/

Fazele finale vor avea loc între 29 și 31 ianuarie 2016, la București, iar meciurile se vor disputa în PGL Arena din Băneasa. Toate jocurile pot fi urmărite pe http://www.twitch.tv/pgl, începând cu semifinalele calificărilor, urmate de grupe și etape finale ale turneului.

Pentru mai multe informații legate de PGL Regional Minor Championship: Europe, consultați website-ul oficial al competiției, minor.pglesports.com/, pagina facebook de eveniment și twitter.com/pglesports

PGL, brandul esports al Computergames.ro, are o experiență de 13 ani în organizarea de evenimente naționale și internaționale de gaming. Prin intermediul parteneriatelor cu organizații de renume din domeniul sporturilor electronice, PGL a organizat evenimente, turnee și calificări pentru DreamHack, IeSF, WCG, în același timp oferind susținere pentru sporturile electronice prin numeroase cupe și campionate naționale.

Din 2012, PGL organizează și festivalurile DreamHack în România, reușind la cea de-a 6-a ediție să găzduiască la Cluj-Napoca un turnueu Major de CS:GO, alăturându-se Germaniei, Suediei și Poloniei ca țară organizatoare pentru cel mai prestigios turneu de CS:GO din lume.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button