ÎN BUCUREȘTIȘTIRI

Un nou tip de înșelăciune în București! Le promiteau construcția de case noi, dacă le cedau pe cele vechi

Un nou tip de înșelăciune a apărut recent în București. Polițiștii efectuează marți o serie de percheziții, după ce mai multe persoane au fost păcălite printr-o nouă metodă surprinzătoare. Astfel, oamenilor li se promiteau case noi, dacă le cedau pe cele vechi.

Poliţiştii efectuează, marţi, cinci percheziţii în municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Călăraşi, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate şi înşelăciune.

Anunțul Poliției

„În fapt, cercetările au fost declanşate din oficiu, în urma verificărilor efectuate într-o cauză de dispariţie, rezultând presupunerea rezonabilă că cinci persoane, patru bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 34 şi 50 de ani, pretinzând că sunt cetăţeni străini, ar fi înşelat persoana în cauză că îi va construi o casă nouă, pretext sub care ar fi determinat-o să o cedeze pe cea care o deţinea”, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis marţi.

Potrivit anchetatorilor, alte două persoane ar fi fost înşelate în acelaşi mod. Persoanele identificate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului Investigaţii Criminale Sector 2.

Pe parcursul percheziţiilor a fost identificată şi ridicată în vederea continuării cercetărilor o armă de vânătoare deţinută ilegal.

La acţiune a participat Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Sectorului 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button