Un nou termen în dosarul lui Radu Mazăre, marți la Curtea de Apel București

de:
20 ian. 2015
0 Afișari
Un nou termen în dosarul lui Radu Mazăre, marți la Curtea de Apel București

La termenul anterior, CAB a hotărât citarea expertului Marian Chiriţoiu. Expertul ar trebuie să răspundă la obiecţile formulate de procurori cu privire la suplimentul raportului topo-cadastrală. De asemenea, a fost citat şi un alt expert desemnat de doi dintre inculpati, scrie romanialibera.ro.

Tot marţi, ar trebui audiat şi expertul Mădălin Cornel Văleanu, pentru a purta o discuţie informală cu privire la echipamentele de care acesta are nevoie în vederea efectuării raportului de expertiză.

Pe 28 octombrie 2008, Radu Mazare a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie, alături de alte 36 de persoane, în legatura cu restituirea şi atribuirea nelegală a unor întinse suprafeţe de teren intravilan din Constanţa, Mamaia, plaja şi faleza.

Potrivit DNA, prin faptele săvârşite de cei 37 de inculpaţi s-ar fi cauzat un prejudiciu în valoare de aproximativ 114 milioane euro, dintre care 77,77 milioane euro reprezintă prejudiciu în dauna statului şi 36,16 milioane euro prejudiciu în dauna municipiului Constanţa.

Cookies