ARHIVA B365

Un nou termen în dosarul lui Radu Mazăre, marți la Curtea de Apel București

La termenul anterior, CAB a hotărât citarea expertului Marian Chiriţoiu. Expertul ar trebuie să răspundă la obiecţile formulate de procurori cu privire la suplimentul raportului topo-cadastrală. De asemenea, a fost citat şi un alt expert desemnat de doi dintre inculpati, scrie romanialibera.ro.

Tot marţi, ar trebui audiat şi expertul Mădălin Cornel Văleanu, pentru a purta o discuţie informală cu privire la echipamentele de care acesta are nevoie în vederea efectuării raportului de expertiză.

Pe 28 octombrie 2008, Radu Mazare a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie, alături de alte 36 de persoane, în legatura cu restituirea şi atribuirea nelegală a unor întinse suprafeţe de teren intravilan din Constanţa, Mamaia, plaja şi faleza.

Potrivit DNA, prin faptele săvârşite de cei 37 de inculpaţi s-ar fi cauzat un prejudiciu în valoare de aproximativ 114 milioane euro, dintre care 77,77 milioane euro reprezintă prejudiciu în dauna statului şi 36,16 milioane euro prejudiciu în dauna municipiului Constanţa.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button