Un nou teren de sport la super-standarde în Sectorul 6. „Deschis permanent comunității, la dispoziția elevilor și profesorilor în timpul orelor”

13 sept. 2022
5784 Afișari
Un nou teren de sport la super-standarde în Sectorul 6. „Deschis permanent comunității, la dispoziția elevilor și profesorilor în timpul orelor”
Un nou teren de sport la super-standarde în Sectorul 6. Ciprian Ciucu: Deschis permanent comunității, la dispoziția elevilor și profesorilor în timpul orelor | Sursă foto: Facebook-Ciprian Ciucu

Ciprian Ciucu, primarul din Sectorul 6, a anunțat că un nou teren de sport la super-standarde a fost realizat în aria administrată.

Un nou teren de sport la super-standarde în Sectorul 6

Un nou teren de sport la supra standarde a fost terminat în Sectorul 6. Acesta a fost realizat la Școala 279 aflată pe Prelungirea Ghencea.

Terenul le oferă cetățenilor, părinților și copiilor, posibilitatea de a se bucura de sport în condiții optime, conform PS6.

Mai facem încă unul la fel, lângă. Acum, este în construcție. Continuăm cu alte școli, a transmis Ciprian Ciucu.

Terenul de sport este deschis permanent. Cu toate astea, pe parcursul orelor de curs este disponibil doar pentru copii și profesori.

Până la acest moment au fost realizate cinci astfel de terenuri de sport, de baschet de fotbal sau de volei. Iată unde se află:

  • Colegiul Elena Cuza,
  • Școala Regele Mihai,
  • Școlile 169, 161 și 153.

Primăria Sectorului 6 are în lucru încă un astfel de teren, iar alte două sunt în faza de proiect.

Încep lucrări ample în Microzona 21

Primăria Sectorului 6 a anunțat că vor fi începute lucrări ample în Microzona 21. Aceasta este cuprinsă între Bulevardul Uverturi, Șoseaua Virtuții, Bulevardul Iuliu Maniu și strada Dezrobirii.

În respectiva zona există mai multe străzi ce nu au fost refăcute de zeci de ani. Astfel că, Primăria Sectorului 6 se va ocupa de:

  • Modernizarea sistemului rutier,
  • Refacerea aleilor și a străzilor dintre blocuri,
  • Refacerea locurilor de parcare.

După cum a informat administrația public, termenul pentru realizarea acestor ample lucrări de modernizarea este de 8-9 luni.

Nu vom lucra doar pe actuala configurație, am analizat bine zona în etapa de proiectare și venim inclusiv (din proiectare) cu soluții noi.

Lucrările vor fi ample. Străzile nu vor fi doar rașchetate, ci va fi nevoie de săpături, pentru că nu au bază. (…) La final, anul viitor, vom veni și cu lucrări peisagistice. a transmis primarul Ciprian Ciucu.

Locuitorii Microzonei 21 sunt rugați să aibă înțelegere, deoarece va urma o perioadă de disconfort pe perioada lucrărilor. Cu toate astea, Ciprian Ciucu îi asigură pe cetățeni că la finalul lucrărilor calitatea vieții va crește.

Cookies