Un nou târg de maşini second hand deschis în Capitală

de:
24 ian. 2012
4 Afișari
Un nou târg de maşini second hand deschis în Capitală

AAA New Kopel, care face parte din Grupul New Kopel cu activităţi în domeniul leasingului operaţional, rent-a-car, service auto şi a importului şi distribuţiei de automobile, operează deja două centre de vânzări auto second hand, pe calea Vitan, în apropierea targului auto specializat, şi Şoseaua Bucureşti – Ploieşti, nr. 145.

„Prin cel de-al treilea centru AAA New Kopel consolidăm poziţia companiei în sectorul vânzărilor de automobile rulate din România şi aducem un plus pieţei auto second hand fiscalizate, aflată încă în dezavantaj faţă de piaţa liberă”, a declarat Eugen Măciucă, brand manager AAA New Kopel.

Maşina veche, avans pentru una nouă

Compania comercializează automobile second hand cu un istoric certificat,şi o fişă completă a intervenţiilor realizate în service. În plus, prin operaţiunea de trade-in, vechea maşină a clientului poate constitui avansul pentru achiziţia unei maşini second hand mai nouă.

Centrul de vânzări AAA New Kopel din Otopeni dispune de o ofertă constantă de 50 – 60 de automobile, cu modele din toate clasele, începând de la autoturisme pentru oraş, precum Toyota Aygo, până la modele precum Ford Focus sau SUV-urile Dacia Duster sau Hyundai Tucson.

Reprezentanţii cpmpaniei susţin că, la achiziţia unei maşini, cumpărătorul beneficiază de cea mai extinsă garanţie pentru un automobil second hand: acoperire „din bară în bară” pentru o perioadă de un an, la care se adaugă posibilitatea înlocuirii automobilului cu un alt autoturism în termen de 7 zile.

Cele mai multe automobile au până la trei ani, un rulaj mediu de 60.000 de kilometri şi stare tehnică optimă, deoarece maşinile au ITP valabilă cel puţin un an.

AAA New Kopel, care face parte din grupul cu activităţi în sectorul auto New Kopel, a intrat pe piaţa locală în anul 2009, în urma unui parteneriat între New Kopel şi retailerul european specializat în automobile second hand AAA Auto. Compania susţine că a comercializat, anul trecut, un număr de 1.200 de autoturisme second hand, în creştere cu peste 30% faţă de anul precedent.

Cookies