Un nou târg de Crăciun, deschis în București, în curtea Operei Comice pentru Copii din Sectorul 6. Are derdeluș, carusel și un trenuleț

26 nov. 2022
3394 Afișari
Un nou târg de Crăciun, deschis în București, în curtea Operei Comice pentru Copii din Sectorul 6. Are derdeluș, carusel și un trenuleț
FOTO: Agerpres

Târgul Poveste de Crăciun s-a deschis, vineri, în curtea Operei Comice pentru Copii de pe Calea Giulești, cu o mulţime de atracţii pentru vizitatori, de la derdeluş, carusel şi trenuleţ, până la cadouri şi bunătăţi culinare, anunță Agerpres.

Felicia Filip, managerul Operei Comice pentru Copii, a dezvăluit, într-un interviu acordat Agerpres, surprizele oferite celor care vor trece pragul târgului.

”În grădina Operei Comice pentru Copii, în Târgul nostru de Crăciun, există şi partea artistică, adică spectacolele pe care le avem (…). Există un număr de 121 de spectacole în această perioadă. Între 25 noiembrie şi 29 decembrie vor fi 121 de spectacole şi, pe deasupra, 25 de nopţi ale spiriduşilor”, a povestit Felicia Filip.

Totodată, aceasta vorbeşte despre întâlnirea copiilor cu Moş Crăciun.

”El are casa lui la noi, la Opera Comică, o casă care are acel şemineu unde arde focul şi totul este înconjurat de starea de sărbătoare. Există cadouri, colţuri uşor luminate care te atrag şi vrei să descoperi ce se află acolo şi constaţi că fiecare colţ de aici îţi creează o stare de linişte, de siguranţă, parcă e căuşul palmei pe care l-ai visat întotdeauna şi doreşti să stai acolo. Se simte mirosul de ceai, pentru că Moş Crăciun ştie cum să primească vizitatorii”, mai spune Felicia Filip.

Târgul de Crăciun de la Opera Comică pentru Copii este la a opta ediție.

Îți mai recomandăm și:

Cookies