Un nou târg de adopții va avea loc în Parcul Herăstrău, weekendul viitor. ASPA a pregătit cadouri pentru cei care vor adopta un câine

12 sept. 2023
961 Afișari
Un nou târg de adopții va avea loc în Parcul Herăstrău, weekendul viitor. ASPA a pregătit cadouri pentru cei care vor adopta un câine
Un nou târg de adopții va avea loc în Parcul Herăstrău, weekendul viitor. ASPA a pregătit cadouri pentru cei care vor adopta un câine | Sursa foto: Facebook - ASPA București

Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA) a anunțat că un nou târg de adopții va avea loc în Parcul Regele Mihai I (Herăstrău), weekendul viitor.

Un nou târg de adopții va avea loc în Parcul Regele Mihai I (Herăstrău)

Târgul de adopții organizat de ASPA va avea loc în Parcul Regele Mihai I (Herăstrău), la intrarea de la Piața Charles de Gaulle, pe data de 23 septembrie. Acesta va începe la ora 10:00 și se va încheia la ora 18:00.

🐶 Iată că a venit și toamna, la fel ca în Balada unui greier mic, și ne aduce un nou târg de adopții, în Parcul Regele Mihai I al României (Herăstrău), la intrarea de la Piața Charles de Gaulle.

Organizatorii au anunțat că în cadrul evenimentului vor fi prezenți căței atent selectați, foarte prietenoși și sănătoși.

Voluntarii PROEDUS vor fi și ei prezenți, dornici să le găsească adoptatori cățeilor. De asemenea, cu ajutorul sponsorilor, toți vor primi pachete foarte utile:

  • Voucher de reducere sac cu hrană uscată, hrană umedă, o jucărie și un bol de la MAXI PET România;
  • Recompense de la Pedigree Romania;
  • Ședințe gratuite de cosmetică canină de la Zen Pet Club;
  • Medalioane inteligente cu cod QR de la Petradar;
  • O pungă de cafea boabe, un pahar reutilizabil din plastic și un card Starbucks Rewards încărcat cu 20 de lei de la Starbucks Romania;
  • Un voucher în valoare de 100 de lei cu care adoptatorii pot achiziționa o păturică si o pernuță sau pot să îl folosească la achiziția unui culcuș pentru cățeii adoptați de la Tashenka Comfort Zone – Love is spoken here.

Ultimul târg de adopții organizat de ASPA a avut loc pe data de 9 septembrie, în Parcul IOR din Sectorul 3, în cadrul căruia au fost prezenți 15 câini. Dintre aceștia 14 și-au găsit o nouă familie.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies