Un nou târg de adopții organizat de ASPA, sâmbătă, în București. Blănoșii vin iar în Parcul Circului în căutare de stăpâni

04 apr. 2023
308 afișări
Un nou târg de adopții organizat de ASPA, sâmbătă, în București. Blănoșii vin iar în Parcul Circului în căutare de stăpâni
Un nou târg de adopții organizat de ASPA, sâmbătă, în București. Blănoșii vin iar în Parcul Circului în căutare de stăpâni | Sursă foto: Unsplash

Primăria Municipiului București va organiza un nou târg de adopții de căței în Parcul Circului din Sectorul 2. Acestea va fi realizat prin intermediul Autorității pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA) și vor fi aduși, pentru a fi adoptați, 40 de blănoși.

ASPA anunță cu nou târg de adopții, sâmbătă, în Parcul Circului

ASPA, autoritate din subordinea Primăriei Capitalei, organizează un nou târg de adopții în acest weekend. Evenimentul are loc sâmbătă, 8 aprilie 2023, în Parcul Circului aflat în Sectorul 2, chiar lângă Circul Metropolitan București. Intervalul orar în care sunt așteptați bucureștenii interesați de adoptarea unui prieten este 11:00 – 17:00.

Blănoșii prezentați iubitorilor de animale vor fi atât puiuți, cât și adulți. În total, 40 de căței pregătiți să își găsească familii iubitoare vor fi aduși în fața oamenilor.

Adopțiile sunt gratuite, iar animalele prezentate în cadrul târgului sunt sănătoase și au toate procedurile legale îndeplinite. Patrupezii sunt:

  • Microcipați,
  • Deparazitați intern și extern,
  • Vaccinați,
  • Adulții sunt sterilizați.

Acesta este cel de-al doilea târg organizat anul acesta. În cadrul celui de săptămâna trecută, 22 de căței și-au găsit stăpâni iubitori.

În 2022, un total de 1.264 de patrupezi au fost adoptați atât în cadrul târgurilor organizate în București (295), cât și direct din centrele ASPA.

Persoanele ce nu pot participa la târgul organizat în acest final de săptămână, dar doresc totuși să adopte un prieten blănos pot merge să adopte direct din centrele Autorității. Acestea sunt:

  • ASPA Pallady – Aflat pe strada Drumul Lunca Jariștei 47, Sector 3, București. Numărul de telefon la care puteți suna este: 0741817865,
  • ASPA Bragadiru – Aflat pe strada Gospodărie Agrozootehnică, Bragadiru, jud. Ilfov. Numărul de telefon la care puteți suna este: 0734301394,
  • ASPA Mihăilești – Aflat pe strada Complexului 2A, Mihăilești, jud. Giurgiu. Numărul de telefon la care puteți suna este: 0741817857.

Cele trei centre sunt deschise de marți până sâmbătă, iar persoanele interesate pot merge la adresele acestora în intervalul orar 10:00 – 16:00.

Îți recomandăm să citești și: 

Cookies