Un nou târg de adopții în Capitală. Bucureștenii care își doresc un prieten blănos sunt așteptați sâmbătă, 8 octombrie, în Parcul Obor

04 oct. 2022
214 Afișari
Un nou târg de adopții în Capitală. Bucureștenii care își doresc un prieten blănos sunt așteptați sâmbătă, 8 octombrie, în Parcul Obor
Un nou târg de adopții în Capitală. Bucureștenii care își doresc un prieten blănos sunt așteptați sâmbătă, 8 octombrie, în Parcul Obor / Sursă foto: Unspalsh

Un nou târg de adopții pentru căței și pisici va avea loc în acest weekend la București. De data aceasta, evenimentul va fi organizat în Parcul Obor din Sectorul 2.

Un nou târg de adopții în Parcul Obor

Cea de-a doua ediție a Târgului de Adopții le aduce bucureștenilor o nouă ocazie de a lua cu ei acasă un prieten blănos și de a face viața acestuia mai bună. Târgul va fi organizat de această dată în Parcul Obor din Sectorul 2, în data de 8 octombrie, în intervalul orar 10:00-14:00.

Este o ocazie bună pentru cei ce își doresc un prieten pe viață. Aveți șansa să-l găsiți. Fie cățel sau pisică. Puteți fi familia de care un suflet din adăpostul administrat de Centrul Teritorial Veterinar Sector 2 e în căutare de prea mult timp, a transmis Primăria Sectorului 2.

Animalele pe care le veți găsi la acest târg și pe care poate le veți lua acasă cu voi sunt:

  • Bine îngrijite,
  • Sterilizate,
  • Vaccinate.

Alte evenimente similare organizate în București

În cadrul unui alt târg de adopție ce a fost organizat de ASPA, pe Insula Îngerilor Lacul Morii, zeci de animăluțe au fost adoptate de către bucureștenii care erau în căutarea unui prieten pe viață.

În cele două zile ale festivalului RiseUP Bucharest on the Sky, atât baloanele, cât și adopțiile au fost la înălțime. În total 58 de animale și-au găsit stăpâni. Este vorba despre:

  • 36 de căței din centrele ASPA,
  • 22 de pisici de la asociațiile All Souls Rescue Center și TNR Capturare Sterilizare Eliberare.

Bucureștenii ce au ales să adopte un animăluț fără casă au primit și diferite cadouri, utile pentru animăluțe, precum recompense, jucării și alte produse.

Târgul organizat de ASPA va revenii și el în Capitală, în data de 15 octombrie. Acesta va avea loc la Teatrul de Vara Herăstrău.

Cookies