Un nou târg de adopții de căței, organizat de ASPA București. Va fi de 1 iunie, pe strada Bârca din Cartierul Rahova, care e pietonală în minivacanța de Rusalii

30 mai 2023
436 afișări
Un nou târg de adopții de căței, organizat de ASPA București. Va fi de 1 iunie, pe strada Bârca din Cartierul Rahova, care e pietonală în minivacanța de Rusalii
Un nou târg de adopții de căței, organizat de ASPA București. Va fi de 1 iunie, pe strada Bârca din Cartierul Rahova, care e pietonală în minivacanța de Rusalii. Foto simbol: Pexels

Un nou târg de adopții de căței se va organiza pe 1 iunie pe strada Bârcă din Sectorul 5 de ASPA, anunță Primăria Municipiului București. Acesta va avea loc în cadrul evenimentului „Străzi deschise – București promenadă urbană”.

Un nou târg de adopții ASPA se organizează pe strada Bârcă din Sectorul 5

Târgul de adopții de căței este organizat de PMB, prin Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA). Acesta se va desfășura în cadrul „Străzi deschise – București promenadă urbană”, pe strada Bârcă din Sectorul 5, între orele 10:00 – 18:00, a transmis PMB printr-un comunicat de presă.

Spre adopție vor fi propuși 10 căței:

  • 9 pui cu vârste cuprinse între 4 și 6 luni,
  • un adult de 2 ani.

Aceștia au fost aduși din Centrul Bragadiru. Cățeii sunt microcipați, deparazitați, vaccinați, iar adultul sterilizat. Adopțiile se vor face în mod gratuit.

Anul acesta, 79 de căței au fost adoptați în cadrul târgurilor ASPA organizate. De asemenea, în primele patru luni ale acestui an, 460 de căței au plecat din centrele ASPA către mai multe familii iubitoare de animale.

Bucureștenii care nu pot ajunge pe data de 1 iunie la târg, dar vor să adopte un cățel, au posibilitatea de a o face direct de la centrele de adopții:

  • ASPA Pallady, situat pe Drumul Lunca Jariștei 47, Sector 3, București, număr de telefon: 0741817865,
  • ASPA Bragadiru, situat pe strada Gospodărie Agrozootehnică, Bragadiru, jud. Ilfov, număr de telefon: 0734301394,
  • ASPA Mihăilești, situat pe strada Complexului 2A, Mihăilești, jud. Giurgiu, număr de telefon: 0741817857.

Centrele de adopții sunt deschise de marți până sâmbătă, în intervalul orar 10:00 – 16:00.

Strada Bârca devine pietonală în cadrul „Străzi Deschise”

În minivacanța care va începe de joi, 1 iunie, evenimentul „Străzi Deschise” se va organiza și în în Cartierul Rahova, pe strada Bârcă. Acesta este organizat pentru prima dată când se va desfășura timp de patru zile consecutive.

Astfel, strada Bârcă din Cartierul Rahova va deveni pietonală în perioada 1-4 iunie 2023, „Străzi Deschise – București” desfășurându-se pe mai multe zile consecutive cu ocazia minivacanței.

Bucureștenii din Sectorul 5 sunt așteptați să se distreze și să se relaxeze în cele patru zile ale evenimentului. De asemenea, PROEDUS a pregătit numeroase activități, ateliere de creație și spectacole pentru vizitatori.

Astfel, strada Bârcă din Sectorul 5, situată între Calea Rahovei și Strada Mărgeanului va deveni pietonală în intervalul orar 10:00 – 22:00.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies