FIT CITY

Un nou Spital de Arşi ar putea fi construit în sectorul 1, în mandatul lui Dan Tudorache

Primarul Dan Tudorache și ministrul Sănătății s-au întâlnit, vineri dimineață, pentru a discuta despre reabilitarea secției de Terapie Intensivă a Spitalului de Arși, dar Vlad Voiculescu a reiterat că obiectivul pe termen mediu îl constituie realizarea unui alt spital și că orice lucrare la secția de Terapie Intensivă reprezintă „o soluție temporară”.

În acest sens, Dan Tudorache a precizat că s-a gândit inclusiv la locul unde ar putea fi amplasat spitalul, dar că soluția va fi anunțată abia peste câteva săptămâni, de către ministru, după ce se va constata dacă varianta avansată este una fezabilă.

O să vină domnul ministru cu o propunere. Vedem exact dacă este fezabilă. (…) Eu sper să fie aceea. Mie îmi place ca și locație, are și un teren de fotbal sau rugby în apropiere, deci se poate folosi și pentru urgențe„, a explicat el.

Primarul a adăugat că o mare parte din bani vor fi oferiți de către Primăria Sectorului 1, restul fondurilor fiind furnizate de către minister, dar și că spitalul va fi construit în timpul mandatului său.

O mare parte din bani va veni de la Primăria Sectorului 1. Oricum, în acest mandat. În mandatul de patru ani, cu siguranță se va construi. Vom vedea împreună cât de mare va fi”, a spus el.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button