BAZAR

Un nou sortiment de Coca-Cola pe piaţa din România

Noua băutură răcoritoare introdusă de un distribuitor pe piaţa românească este Coca-Cola Vanilla. Acest sortiment, concurent direct pentru Pepsi Vanilla, a fost produs în masă începând cu data de 15 mai 2002. În 2005, din cauza vânzărilor în scădere, băutura a fost retrasă de pe unele pieţe şi relansată ulterior, în 2007, în SUA şi, în 2013, în Marea Britanie, conform Wikipedia. Potrivit aceleiaşi surse, printre ţările care comercializează Coca-Cola Vanilla se numără şi Noua Zeelandă, China, Olanda şi Belgia.

Coca-Cola Vanilla comercializată în România are, potrivit informaţiilor nutriţionale disponibile pe etichetă, 43 kcal/100 ml şi 10,6 g zaharuri/100 ml.

În august, producătorul de băuturi răcoritoare a introdus pe piața autohtonă Coca-Cola Cherry, o băutură care avea deja zeci de mii de fani în România. Spre deosebire de Coca-Cola Cherry, care este distribuită direct de producătorul de băuturi răcoritoare, Coca-Cola Vanilla este importată din Marea Britanie şi distribuită de Dacardi Impex SRL.

La nivel mondial, Coca-Cola Vanilla are peste 890.000 de fani pe pagina de Facebook.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button