Un nou sondaj, o nouă victorie pentru Gabriela Firea, dacă ar fi alegeri la București. Altfel, liberalii testează nume pentru candidatul propriu

26 nov. 2022
3302 Afișari
Un nou sondaj, o nouă victorie pentru Gabriela Firea, dacă ar fi alegeri la București. Altfel, liberalii testează nume pentru candidatul propriu
FOTO colaj: Gabriela Firea (stânga)/Ilie Bolojan (dreapta)

PNL l-a testat pe Ilie Bolojan, președintele CJ Bihor, pentru Primăria Capitalei, o arată cifrele unui sondaj ce a fost citat pe surse de news.ro, iar acesta ar fi obținut scor de egalitate cu primarul Sectorului 6 Ciprian Ciucu.

Niciunul dintre ei nu a susținut public că ar vrea să candideze la Primăria Capitalei, împotriva lui Nicușor Dan (independent) și Gabrielei Firea (PSD), cei doi candidați care și-au anunțat intenția până în prezent.

Dacă ar avea loc alegeri locale acum, fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, ar avea o intenție de vot de 34%. Trendul câștigător al președintei PSD București se menține în sondajele din ultima jumătate de an.

Pentru că nu și-ar mai dori susținerea lui Nicușor Dan pentru un nou mandat, conducerea centrală a PNL l-a testat pe Ilie Bolojan, preşedintele CJ Bihor, pentu funcţia de primar al Capitalei, au declarat surse liberale pentru News.ro.

Potrivit sondajului INSCOP comandat de PNL, Bolojan este cotat la 22% intenţie de vot, la egalitate cu primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu.

Potrivit sondajului PNL, pe locul doi este plasat primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, cu 22% intenţie de vot, la egalitate cu Ilie Bolojan, preşedintele CJ Bihor.

Primarul general în funcţie, Nicuşor Dan, are 17% , în timp ce liderul USR Bucureşti, Vlad Voiculescu este cotat la 11%.

În afară de Ciprian Ciucu şi Ilie Bolojan, printre liderii PNL testaţi în sondaje pentru Primăria Capitalei se mai numără Rareş Bogdan, Sebastian Burduja (lider PNL Sector 1) şi Stelian Bujduveanu (viceprimarul Capitalei).

Îți mai recomamdăm și:

 

 

Cookies