Un nou skate park în Sectorul 6. Ciprian Ciucu: L-am testat și eu nițel, după posibilitățile vârstei

05 mart. 2023
2678 Afișari
Un nou skate park în Sectorul 6. Ciprian Ciucu: L-am testat și eu nițel, după posibilitățile vârstei
Un nou skate park în Sectorul 6. Ciprian Ciucu: L-am testat și eu nițel, după posibilitățile vârstei | Sursă foto: facebook-Ciprian Ciucu

Primarul din Sectorul 6, Ciprian Ciucu, a anunțat că un nou skate park a fost deschis în aria pe care o administrează. Acesta se află pe Bulevardul Timișoara.

S-a deschis un nou skate park în Sectorul 6

Ciprian Ciucu a anunțat că amplasamentul unde cei mici pot merge să se distreze a fost realizat pe Bulevardul Timișoara, numărul 44. Acesta se alătură celor două pumptrak-uri ce au fost realizat în Sectorul 6 pe parcursul anului 2022. Iată unde se află celelalte două:

  • Cartierul Brâncuși – montat de către Asociația ZI de BINE.
  • Parcul Crângași – montat de către Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană (ADPDU) S6.

L-am testat și eu nițel, după posibilitățile vârstei… Prima oară m-am urcat pe skateboard în pandemie, când ieșeam câteva ore afară, in fața blocului, cu fiică-mea, a declarat Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6.

Ciprian Ciucu în noul skate park
Ciprian Ciucu în noul skate park | Sursă foto: Facebook-Ciprian Ciucu

De asemenea, edilul a anunțat că urmează să fie realizat încă un astfel de amplasament mai mare. Acesta va fi realizat în Parcul Liniei, parcul ce se va afla între Cotroceni și Valea Cascadelor și la care se lucrează în momentul de față.

Oferim soluții pentru petrecerea timpului liber pentru toate vârstele la noi în Sectorul 6, a mai declarat Ciprian Ciucu.

Pe lângă noul loc unde cei mici se pot distra și relaxa în timpul liber, primarul din S6 a anunțat că a fost realizat și un nou loc de joacă pentru căței. Acesta se află tot pe Bulevardul Timișoara 44.

Noul loc de joacă pentru câini realizat în Sectorul 6
Noul loc de joacă pentru câini realizat în Sectorul 6 | Sursă foto: Facebook-Ciprian Ciucu

Primul pumptrack din București este cel realizat în cartierul Constantin Brâncuși, în parteneriat cu Asociația ZI de BINE. Acesta a fost inaugurat în data de 2 iulie 2022. Traseul respectiv are 42 de metri de pistă, cu forme, curbe și înălțimi diferite. Acesta poate fi folosit pentru biciclete, skateboard-uri, role sau trotinete sport.

Cel de-al doilea pumptruck, realizat în Parcul Crângași, a fost inaugurat în luna noiembrie 2022. Și acesta s-a bucurat de un mare succes printre copii.

Cookies