VOCEA ROMÂNIEI – Un nou sezon Vocea României începe pe 18 septembrie

VOCEA ROMÂNIEI - Un nou sezon Vocea României începe pe 18 septembrie

Când începe Vocea României?  Cel de-al cincilea sezon Vocea României va începe pe 18 septembrie la Pro TV. In aceasta vara, caravana Vocea Romaniei a cautat cele mai bune voci din tara, in cadrul preselectiilor. Timp de doua luni, echipa PRO TV a calatorit mai mult de 3.100 de kilometri si a vizitat cinci orase: Cluj-Napoca, Iasi, Brasov, Timisoara si Bucuresti, iar la preselectii au venit peste 2.000 de persoane, pregatite sa demonstreze ca vocea lor este cea care va intoarce scaunele antrenorilor. 

Loredana, Moga, Smiley si Tudor si-au completat echipele, iar acum sunt intr-o perioada intensiva de pregatiri si repetitii pentru etapa in care competitia vocilor se muta in ringul Vocea Romaniei.

Când începe Vocea României? Pavel Bartos, gazda emisiunii, i-a urmarit pe antrenori, a incurajat concurentii, a fost alaturi de sustinatorii lor si a linistit spiritele de fiecare data cand lupta pentru o voce puternica a devenit mai crancena.

„Cel de-al cincilea sezon Vocea Romaniei va fi unul incendiar! Incendiar, in primul rand din perspectiva concurentilor, care se vede ca si-au dorit sa participe si isi doresc cu ardoare sa castige acest trofeu numit Vocea Romaniei. In al doilea rand, din perspectiva antrenorilor, care sunt intr-o forma de zile mari – se vede ca si ei isi doresc foarte mult sa castige acest trofeu. In al treilea rand, din perspectiva set-up-ului, care, daca anul trecut ne-a surprins din toate punctele de vedere, anul acesta urca la un alt nivel. Si, nu in ultimul rand, sper, din perspectiva prezentatorului, care duce stilul vestimentar intr-o alta era. ? Acum, lasand gluma la o parte, s-a straduit si el sa fie intr-o forma de zile mari. Nu va spun despre cine este vorba, o sa va dati seama cand incepe Vocea Romaniei.”, spune Pavel despre noul sezon Vocea Romaniei.

Când începe Vocea României? 

Sursa: revistatango.ro.