BAZAR

Un nou serial românesc de comedie, difuzat de PRO TV, cu actori de la „Mondenii”

Postul de televiziune anunță că în curând va fi difuzat serialul de comedie Atletico Textila, în care joacă și foști componenți ai trupei de comedie Mondenii, care a fost la Prima TV, informează paginademedia.ro.

Antrenorul echipei, Traian (Angel Popescu), merge pe strategia „Să-i batem! Dar mai întâi să nu luăm bătaie!”, Vlăduț (Bogdan Cotleț), unul dintre jucători, nu se teme „de minge propriu-zis, ci de viteza ei”, iar Raluca (Mirela Zeța), soția patronului, este depășită de situație: „Am pus piciorușul meu frumos în prag. Și nu l-a sesizat nimeni!”.

Ce spune Angel Popescu, despre serial:

„În curând, sperăm cu toții ca Atletico Textila să-i înveselească pe telespectatori într-un mod inedit. De ce spun asta? Este un serial ce are ca tema fotbalul, o lume extrem de vastă și, totodată, pitorească. Și de ce are nevoie telespectatorul nostru, dacă nu de pitoresc? Echipa Atletico Textila se zbate în lumea a treia a fotbalului, în acelasi timp având vagi și străvezii pretenții de Real Madrid sau FC Barcelona. Și, exact cum o echipă de actori are nevoie de un regizor, așa și această echipă are nevoie de antrenor. Traian este mentorul și catalizatorul lor, care, la fel ca și echipa, deși este un antrenor obscur, are accese de antrenor de Champions League, cum ar fi Jose Mourihno sau Pep Guardiola. Evident că aceste contradicții vor crea un comic siropos, la care îi invităm pe telespectatori să participe intens. Ar fi multe de dezvăluit, dar fiind surprize, le lăsăm sa fie savurate la momentul respectiv. În final, în numele personajului Traian, am de făcut câteva amendamente: Dragii mei, fotbalul e simplu: Ai, n-ai mingea, tragi la poartă! Mingea e rotundă, gazonul e verde. Focul la ei! Ia-o de mânere! Și, nu în ultimul rand, textila nu se rupe!”


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button