Un nou sediu al Fundației „Din Suflet, Pentru Suflet” se deschide în Capitală, săptămâna viitoare

de:
31 ian. 2016
2 Afișari
Un nou sediu al Fundației

Noul sediul al Fundației „Din Suflet, Pentru Suflet” va fi deschis, săptămâna viitoare, pe b-dul Iuliu Maniu nr. 99, vizavi de stația de metrou Păcii, în Sectorul 6 al Capitalei. După cum a precizat președintele fundației, Ștefan Florescu, activitatea noului sediu va completa seria acțiunilor sociale derulate până acum atât pentru copiii din Sectorul 6, cât și pentru bătrâni și alte persoane nevoiașe. 

CITEȘTE ȘI Hrană caldă, oferită nevoiaşilor din Sectorul 6 de Fundaţia „Din Suflet, Pentru Suflet”. FOTO

Sute de pachete cu mâncare caldă au fost oferite nevoiaşilor din Sectorul 6 de Fundaţia „Din Suflet, Pentru Suflet”, condusă de Ştefan Florescu. Acţiunea a debutat săptămâna trecută, când a început gerul în Capitală, cu alimente oferite oamenilor străzii şi va continua şi în zilele următoare, cu alte persoane nevoiaşe, atât timp cât temperaturile se vor menţine foarte scăzute, a anunţat preşedintele fundaţiei.

„In viitorul apropiat, vom inaugura astfel de sedii in Videle, dar si in alte orase din tara! Din Suflet, Pentru Suflet, construim un viitor in care oamenilor sa le pese mai mult unora de ceilalti, sa isi acorde sprijin si sa se implice in rezolvarea problemelor administrative cu care ne confruntam! Impreuna, vom demonstra din nou ca orice este posibil, important este sa vrei, sa simti, sa crezi, cu speranta si gand bun”, a scris pe pagina de Facebook președintele Fundației „Din Suflet, Pentru Suflet”, Ștefan Florescu. 

Conform sursei citate, fundația are și persoane noi în conducere, respectiv vicepreședintele Adrian Carabet.

Acesta a participat, sâmbătă, la o nouă acțiune caritabilă derulată de Fundația „Din Suflet, Pentru Suflet”, respectiv la hramul Bisericii Sfinții Trei Ierarhi.

Cu această ocazie, fundația a venit în sprijinul persoanelor cu care soarta a fost mai puțin îngăduitoare. 

2.000 de pachete cu alimente, distribuite nevoiaşilor din Sectorul 6 de Fundaţia lui Ştefan Florescu

2.000 de pachete cu alimente de bază au fost distribuite, miercuri, familiilor nevoiaşe din Sectorul 6 al Capitalei în cadrul unei acţiuni umanitare derulată de Fundaţia „Din Suflet, Pentru Suflet”, condusă de Ştefan Florescu.

Parcul Drumul Taberei, sub gheaţă. A fost curăţat de voluntarii Fundaţiei lui Ştefan Florescu FOTO

Parcul Drumul Taberei, cel mai scump parc din Bucureşti, era acoperit de gheaţă, la o săptămână de la prima ninsoare. Locuitorii din sector spun că au atras atenţia autorităţilor din cauza pericolului la care sunt expuşi, însă nu au fost luate măsuri. Apoi, au intervenit însă voluntarii Fundaţiei „Din Suflet, Pentru Suflet”, condusă de Ştefan Florescu care au spart gheaţa de pe alei şi au curăţat căile pietonale. Detalii, aici. 

CITEȘTE ȘI Cadouri pentru sute de copii din Sectorul 6, în campania „Dăruim din suflet, de Crăciun”

Campania umanitară „Dăruim din Suflet de Crăciun”, iniţiată de Fundaţia lui Ştefan Florescu – „Din Suflet, Pentru Suflet”, a bucurat astăzi sute de copii şi familii din Sectorul 6 cu care soarta a fost mai puţin îngăduitoare. Prichindeii au primit daruri de la Moş Crăciun căruia, în schimb, i-au cântat cele mai frumoase colinde de sărbători.

Cookies