Un nou scandal în care Bianca Drăguşanu este implicată. Ce a spus despre Andrei Duban

de:
22 feb. 2014
0 Afișari
Un nou scandal în care Bianca Drăguşanu este implicată. Ce a spus despre Andrei Duban

Sătulă să fie criticată de necunoscuţi şi de oameni care nu au nicio legătură cu viaţa sa, Bianca Drăguşanu a răbufnit. Cel pe care şi-a vărsat nervii este actorul Andrei Duban.

„Duban, tu eşti un model? Atunci nu ai niciun drept să mă judeci. Pentru că şi tu la rândul tău ai avut o relaţie cu iubita lui Florin Salam, iar ea în momentul de faţă îşi postează pe Facebook poze cu inelul de logodnă de la tine. Soţia ta ştie?”, a spus Bianca, conform romaniatv.net. 

CITEŞTE ŞI După divorţul de Victor Slav, Bianca Drăguşanu fuge la mănăstire. 

„Cum poţi să spui că pentru tine căsătoria este o hârtie? S-a dovedit ulterior că e hârtie igienică. Tu ne iei de proşti pe toţi, am ciungă-n păr? Cum poţi să spui aşa ceva?”, i-a replicat Duban.

„Nu am spus asta, te rog frumos cred că merit puțin respect. Orice om greșește. Tu ești vreun trimis de la Dumnezeu, fără de păcat și ai venit să mă judeci pe mine? Toți oamenii au calități și defecte, eu mi le-am asumat. Eu nu jignesc și nu fac rău altora. Eu nu am mințit niciodată, mă contrazic, este diferență. Una e să minți, una e să te contrazici”, a continuat roşcata.

S-a schimbat situaţia: Câţi bani plăteşte Bianca Drăguşanu ca să apară acum la TV. 

„Dacă dispar eu, tu ce o să faci? Dacă nu ești rău oare te mai cheamă cineva la televizor? De ce nu ai nicio emisiune. Acum ceva vreme erai un lingușitor sincer și eram cea mai bună când te-ai folosit de mine. Acum îmi faci rău pentru niște bani”, a concluzionat Bianca.

Cookies