Un nou restaurant a fost deschis în zona Dorobanţi, după o investiţie de 250.000 de euro

de:
20 sept. 2016
1 afișări
Un nou restaurant a fost deschis în zona Dorobanţi, după o investiţie de 250.000 de euro

Le Vivier, restaurant deschis recent în urma unei investiții de aproximativ 250.000 de euro, importă fructe de mare din nordul Franței, din Bretania și Normandia, de la pescari locali. Toate crustaceele și moluștele ajung în restaurant vii, fiind transportate și mai apoi păstrate în bazine cu apă de ocean, care respectă temperatura și salinitatea din mediul lor natural, potrivit profit.ro.

Le Vivier este singurul Oyster Bar din România și ne-am propus de la început să oferim produse proaspete și de cea mai bună calitate celor care ne trec pragul. Restaurantul oferă în permanență cinci tipuri de stridii, de la faimoasele Gillardeau, Merveilles de la Manche, Baie de l’enfer, Papillon până la stridiile Krystale, medaliate cu aur la Paris, în 2015. Suntem singurul restaurant din România care comercializează homarul albastru, care ajunge pe masa clienților la mai puțin de 24 de ore de când a fost pescuit. În meniul restaurantului se regăsesc scoicile Saint-Jacques, melci, langusta regală, crabul Spider, crabul de Alaska, creveți și langustine. Suntem bucuroși să-l avem în echipa Le Vivier pe Mihai Dornescu, bucătar șef cu o experiență de 17 ani în pregătirea fructelor de mare, ultimii 4 ani petrecându-i în restaurantele din Franța„, povestește Andrei Dascălu, managerul Le Vivier.

O masă pentru două persoane la restaurantul Le Vivier pornește de la 250-300 de lei și include un antreu, un fel principal și două băuturi, în vreme ce prețul pentru homarul albastru, variază în funcție de sezon de la 200 de lei până la 350 lei. Prețul stridiilor pornește de la 8 lei și poate ajunge la 19 lei per bucată. Meniul se schimbă periodic pentru ca iubitorii de fructe de mare să poată experimenta cât mai multe sortimente.

Cookies